2777
2789
عنوان

مدرسه شاهد

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 71 پست
خب عزیزم بنده ۳ سال شاهدی بودم چادری وجود نداشت

بابا شاید شهر به شهر فرق داره

چقد اصرار دارید فقط همونی ک شما میدونید درسته آخه

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
کلا اطلاعاتت از شاهد خیلی اشتباهه😃🤣🤣خیلی رویایی فکر کردیا

ن اینکه شما درست فکر میکنین؟؟؟؟؟؟

یکمی‌ تحقیق بد نیست از خودم که نمیگم

کلی امکانات‌ داره 

دیگ مدرسه شاهد شما تو داهاته اونونمیدونم 😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن والا چادر اجبار نبودبعضی از بچها خودشون چادری بودن ولی اجبار نبودخیلی رویایی در مورد شاهد فکرمیکنه ...

اره

کاربری از ۱۰/۲۳ دست منه و تاپیک های قبل این تاریخ برای صاحب قبلی کاربری بودن

بابا شاید شهر به شهر فرق دارهچقد اصرار دارید فقط همونی ک شما میدونید درسته آخه

والا عزیزمم فقط من نیستم ک میگم یکی دیگم داره میگ

او چطور بود؟

بستگی داره معیارت چی باشه ...

معمولی بود کاملا

مثل دولتی

معلم هامون هم مشترک بودن با دولتی

عقب برگردم دولتی درس میخونم

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

ن اینکه شما درست فکر میکنین؟؟؟؟؟؟یکمی‌ تحقیق بد نیست از خودم که نمیگمکلی امکانات‌ داره دیگ مدرسه شاه ...

من شاهدی ک درس خوندم تهران بوده دیگ نمیدونم چقد احمقی

والا عزیزمم فقط من نیستم ک میگم یکی دیگم داره میگ

خب بازم دلیل نمیشه دو نفر دیگم دارن میگن چادر احباریه

مدرسه شاهد شهر ماهم اینطوری اجباری بود 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
خیر همچین فکری نمیکنم در کل تو ایران مدرسه با امکاناتی حساب میشه

با امکانات شهریه پردازان ک من بعد شاهد رفتم شعریه پرداز حتی مدرسش استخر داش....

زنگ ورزش گاهی میرفتیم شنا ولی خداتومن پولش بود

ن اینکه شما درست فکر میکنین؟؟؟؟؟؟یکمی‌ تحقیق بد نیست از خودم که نمیگمکلی امکانات‌ داره دیگ مدرسه شاه ...

باشه هرجور دوست داری فکر کن😆نمی‌فهمم فازت رو

شاهد که این حرف ها رو نداره

من و دوستام همیشه می‌گفتیم دولتی درس میخونیم اخه فرقی با دولتی نداره همه میدونن

شما برا قبولی کنکور باید مدرسه نری یکسال بشینی بخونی. 

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

خیر همچین فکری نمیکنم در کل تو ایران مدرسه با امکاناتی حساب میشه

اولین باره این حرف می‌شنوم

فقط سمپاد یکم امکاناتش بیشتره

من تحقیق کنم یا شما عزیزم؟ من از کلاس اول تا 12 اونجا بودم

شاهد زینب اصفهان درس خوندم که مثلا بهترین دبیرستان شاهد شهر مون بود

فک کرده دیگ مدرسه هاروارده🤣🤣😐

هاروارد هم اینطوریانمیگن😁😁🤣🤣🤣

احمق بودن به خودت بستگی داره که منطقه چند تهرانی 😂

اونموقع ک راهنمایی بودم سعادت اباد بودیم اما خب سال اخر دبیرستانم رفتبم یه شهر دیگ که من رفتم مدرسه غیر انتفاعی

دوباره وسط دبیرستان رفتیم یه شهرستان بخاطر شغل بابام ....

سه تا شهر عوض کردم