2777
2789
عنوان

مدرسه شاهد

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 71 پست
خب بازم دلیل نمیشه دو نفر دیگم دارن میگن چادر احباریهمدرسه شاهد شهر ماهم اینطوری اجباری بود

از بعد 1402 طبق قانون چادر در مدارس شاهد اجبار نیست

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از بعد 1402 طبق قانون چادر در مدارس شاهد اجبار نیست

آهاا نمیدونم اینو من قبل سال ۱۴۰۰ رو میدونستم

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

حالا تو ذوقت نخوره گلم❤️❤️من فقط چیزی ک این سالها دیدم تو شاهد رو گفتم بهت انشاا.. که برا شما مدرسه خوبی باشه و رشته مورد علاقه ات قبول بشی🥰🥰🥰🥰

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

آهاا نمیدونم اینو من قبل سال ۱۴۰۰ رو میدونستم

همون قبل 1400 هم خیلی جاها اجبار نبود

بستگی به سختگیری مدیر و مدرسه داشت

همون قبل 1400 هم خیلی جاها اجبار نبودبستگی به سختگیری مدیر و مدرسه داشت

منکه شاهد نرفتم ولی از دوستان و همکلاسی ها که رفتن میگفتن اجباریه

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
حالا تو ذوقت نخوره گلم❤️❤️من فقط چیزی ک این سالها دیدم تو شاهد رو گفتم بهت انشاا.. که برا شما مدرسه ...

مممنونم از راهنماییت🥰

ولی واقعا نمیدونم انگار اسم شاها برای بعضیا فوش محسوب میشه کلی جبهه میگیرن

در ضمن استارتر اگه فقط به خاطر فرهنیگانه که مهم نباشه برات 

من و چن تا از دوستام مدرسه دولتی بودیم و فرهنگیان رفتیم 

کلا امتیاز خاصی هم نداشتیم 

مممنونم از راهنماییت🥰ولی واقعا نمیدونم انگار اسم شاها برای بعضیا فوش محسوب میشه کلی جبهه میگیرن

بنظرم اخه بیشتر خودت جبهه گرفتی❤️💗

چرا طرفداری مدرسه ای که نرفتی و نمیدونی رو میکنی؟

ما سالها اونجا درس خوندیم

بنظرم اخه بیشتر خودت جبهه گرفتی❤️💗چرا طرفداری مدرسه ای که نرفتی و نمیدونی رو میکنی؟ما سالها اونجا د ...

اخه خیلی شنیدم ازش

کلی از فامیلامون

هم‌کلاسیام رفتن این مدرسه از معلماش خیلی راضین

آخه ما ۱ سال با کمبود معلم‌ مواجه شدیم اصلا اهمیت نمیدادن ولی تو اون مدرسه بود و نبود معلم خیلی فرق داره

اخه خیلی شنیدم ازشکلی از فامیلامونهم‌کلاسیام رفتن این مدرسه از معلماش خیلی راضینآخه ما ۱ سال با کمبو ...

امسال دوازدهم میری؟