2777
2789
عنوان

مدرسه شاهد

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 71 پست
چادر اجباره خوشم نمیاد خیلی سخت گیری داره مدرسه دولتی رو ترجیح میدادم به شاهد

من میرفتم چادر اجبار نبود اصلا و ابدن حتی بچه ها اسپیکر میووردن میرقصیدن مدیر کاریشون نداش‌... حتی چادریم نداتیم  اینارو از کجاتون در میارید؟

کاربری از ۱۰/۲۳ دست منه و تاپیک های قبل این تاریخ برای صاحب قبلی کاربری بودن

چه جوری میشه ثبت نام کرد ؟ منظورم اینه باید شرایط خاصی داشته باشی ؟

بله باید کارت ایثارگری یا جانبازی... از طرف پدر یا پدربزرگ داشته باشید

یا اینکه معدل ۲۰

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کل مشاورای درسیچون که رفت آمدش با چادر هست

من 12سال شاهد درس خوندم چادر اجبار نیست .. با مدرسه دولتی هم فرقی نداره .. کدوم مشاور احمقی اینو بهت گفته؟

سال آخر که کسی مدرسه نمیره اصلا بعد تو مدرسه جابه جا کردی

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

بله باید کارت ایثارگری یا جانبازی... از طرف پدر یا پدربزرگ داشته باشیدیا اینکه معدل ۲۰

کلا اطلاعاتت از شاهد خیلی اشتباهه😃🤣🤣خیلی رویایی فکر کردیا

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

من میرفتم چادر اجبار نبود اصلا و ابدن حتی بچه ها اسپیکر میووردن میرقصیدن مدیر کاریشون نداش‌... حتی چ ...

از مدرسه شاهد سر کوچمون در میارم ! 

دیدم که میگم 

ما در میان پیچكهای سبز دیوار جا میمانیم...🌿

من میرفتم چادر اجبار نبود اصلا و ابدن حتی بچه ها اسپیکر میووردن میرقصیدن مدیر کاریشون نداش‌... حتی چ ...

دقیقا تازه یکی از تفکراتشون اینه که باید بچه شهید باشی یا ایثارگر 

اقا ت چادر پوشیدی؟والا ماک نپوشیدیم اینا نمیدونم از کجاشون در میارن

ن والا 

چادر اجبار نبود

بعضی از بچها خودشون چادری بودن ولی اجبار نبود

خیلی رویایی در مورد شاهد فکرمیکنه😁