من 12سال شاهد درس خوندم چادر اجبار نیست .. با مدرسه دولتی هم فرقی نداره .. کدوم مشاور احمقی اینو بهت گفته؟
سال آخر که کسی مدرسه نمیره اصلا بعد تو مدرسه جابه جا کردی
امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶
بله باید کارت ایثارگری یا جانبازی... از طرف پدر یا پدربزرگ داشته باشیدیا اینکه معدل ۲۰
کلا اطلاعاتت از شاهد خیلی اشتباهه😃🤣🤣خیلی رویایی فکر کردیا
امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶
اقا ت چادر پوشیدی؟والا ماک نپوشیدیم اینا نمیدونم از کجاشون در میارن
ن والا
چادر اجبار نبود
بعضی از بچها خودشون چادری بودن ولی اجبار نبود
خیلی رویایی در مورد شاهد فکرمیکنه😁