2821
2789
عنوان

شوهر خسیس

295 بازدید | 28 پست

وااای الان استوری یه بلاگررو خوندم که داره از شوهرش جدا میشه بعد از خساستهای شوهرش یه استکری گذاشته نوشته تو دوران نامزدی میخواستیم بریم سینما گفت مریم رستوران با خودش نون و تخم مرغ اب پز درست کرده بود اورد تو پارکینگ خوردیم 😟😟بعد یهویاد نامزد خودم که دارم ازش جدا میشم افتادم گه رفتیم مشاوره بعد مشاورره طبق معمول مثل بقیه جاها من حساب کردم ،بعد داشتیم برمیگشتیم تو ماشین یهو گفت راستی رفتیم خونتون از دیروز یدونه پفیلا مونده اونو بیار بخوریم😟(روز قبلش خونمون بود مامان بابام میخواستن برن هایپر منو اونم رفتیم بعد کلی خوراکی خریدم که شبش خونمون بود همرو اوردم فیلم میدید باهم خوردیم بعد یدونه پفیلا موند اونو یادش مونده بود)😟

مرد خسیس از سوسک چندش تره 

ببخشید ایموجی هایی که گذاشتی خیلی خنده داره 😂😂😂😂😂😂

شیرینی اون لحظه که شکلات و گاز میزنی و طعم شیرین و نابش میپیچه تو دهنت و تمام غم و غصه هات و فراموش می‌کنی 🥹💕#طرفدار پرو پا قرص شکلات نارگیلی شیرین عسل با روکش کاکائوووووووووو🤤💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ بد 

یه زمانی عشق رو‌از ته دل باور داشتم ولی الان اگه خودشو‌جلوم‌ بکشه بگه خیلی دوست دارم نمیگم منم باور ندارم دوس داشتندهیچکسو تو زندگیم تو‌هم باور نکن حتی اگه گریه کرد و گف بدونت نمیتونم باور نکن دوست داره فقط بهت نیاز داره همین

خسیسی از گدایی فقیری معتادی و بی غیرتی و خیانتم بدتره منم خاستگارمو رد کردم خسیس بود

دقیقا،اخه خیالت راحت کسی که خسیسه صدرصد یی غیرتم هست،کدوم مرد با غیرتی دراز دراز وای میسته زنش حساب کنه ،رفتیم دندونپزشکی من میخواستم دندونمو درست کنم طبق معمول میدونستم میگه ندارم دیگه میدونستم خودم حساب کردم رفتم دندونمو درست کردم اومدم دیدم اونم نشسته سه تا دندونشو درست کرده حسابم کرده!خوب یعنی خسیس بی غیرته خسیسها تو پول خسیس نیستن حتی تو احساساتم خسیسن،اخه واسه من خیانتم کرد،تفریحی گویا حشیشم میزد😂😂

خوستم فحش بدم یادم اومد کجاهستم آدم خسیس از حیوون پست ترهدارم باهاش زندگی میکنم هه زندگییی

الهی بگردم چیکار میکنه مگه واسه تو ؟؟۰ند سال ازدواج کردی ؟تو نامزدی خوب بود؟؟

ناراحت نباش قشنگم...یجوری میشه تهش ...

دقیقا،اخه خیالت راحت کسی که خسیسه صدرصد یی غیرتم هست،کدوم مرد با غیرتی دراز دراز وای میسته زنش حساب ...

بزار بره گمشه 

تو دوران اشنایی باید دکمشو میزدی 

آدم خسیس یک ماه میتونه فیلم بازی کنه بعد یک ماه تابلو میشه 

میشه دعا کنید به خواسته قلبیم برسم 💜مرسی🧡

الهی بگردم چیکار میکنه مگه واسه تو ؟؟۰ند سال ازدواج کردی ؟تو نامزدی خوب بود؟؟ناراحت نباش قشنگم...یجو ...

هیچی برامون نمیخره مگر با کلییی التماس و خواهش و حقارت حتی یه چیز 20تومنی 

حتی برا یه اسکاچ

برا یه تخم مرغ 

برا بچه هامم هیچی نمیخره 

14ساله ازدواج کردم 

بزار بره گمشه تو دوران اشنایی باید دکمشو میزدی آدم خسیس یک ماه میتونه فیلم بازی کنه بعد یک ماه تابلو ...

اره دقیقا گل گفتی،موضوع اینجا بود که بازیگر به شدت قهاری بود فراتر از چیزی ک فکر کنی،مثلا تو همون اشنایی رفتیم خرید طلا بهم میگفت عشقم اصلا مراعات قیمت نکن هرچی دلت خواست بردار،یا سر خریدای دیگه،خبر نداشتم ۶ماه بعد میخواد مجبورم کنه طلاهارو بدم خونه بخره و یا مثلا به لباسایی که خودم واسه خودم خریده بودم زیپش کنده شده بود میخواستم بندازم دور یه ساعت داستان درست میکرد ک حق نداری بندازی دور😂😂 ...دقیقا موافقم باهات

هیچی برامون نمیخره مگر با کلییی التماس و خواهش و حقارت حتی یه چیز 20تومنی حتی برا یه اسکاچ برا یه تخ ...

وااای بگردم الهییی،پس پولاشو چه غلطی میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟نگو که میده بخانوادش😑😑😑😑😑😑😑😑😑

خاک تو سرش بگو میخوای پولتو کجا ببری اخههههه!!!!!!!!تو نامزدی و اوایل ازدواج اینطوری نبود؟؟وای چقدر سخته میفهمم چی میگی اینجور ادما یدونه پیاز میخرن صدتا منت میذارن،واسه من هم کارگاه داشت هم نظامی بود یه شال واسم میخرید میگفت عشقم ببخشید پول نداشتم قسطی خریدم 🫥🫥یا مثلا از هایپرای نظامی ک اصلا واسشون مجانیه یه کرم مرطوب کننده ۳۰ هزارتومنی برام گرفته بود میگفت چندتا سفر اسنپ زدم که خریدم اینارو😐بعد میفهمیدم به داداشش میلیونی پول داده

من مادرم گفت بهت یه تیکه زمین میدم برا خودت میخوام بفروشم هیچی هم به این دیونه نمیگم که پول دارم

وای نه اصلا نگیا ترقران یه هزارتومنی بهش نده،ادمهای خسیس به احساساتشونم اعتباری نیس،من تو طلاق و اینا تو دوران نانزدی بودم تازه دیدم اصلا احساس نداره مشاورم گفت اینا تو احساسم خسیسن،فقط واسه خودت سرمایه گذاری کن،دیوونه ای مگ ب اون بگی اصلا نگو 

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز