2777
2789
عنوان

شوهر خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 28 پست
وای نه اصلا نگیا ترقران یه هزارتومنی بهش نده،ادمهای خسیس به احساساتشونم اعتباری نیس،من تو طلاق و این ...

آرهه اینم سنگدله عین سگگگ 

وای بلانسبت سگ 

من صدبار خواستم جدا شم اطرافیانم نذاشن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره دقیقا گل گفتی،موضوع اینجا بود که بازیگر به شدت قهاری بود فراتر از چیزی ک فکر کنی،مثلا تو همون اش ...

خب تو نباید تو خرید طلا و خونه ماشین امتحان کنی  بفهمی 

تو خرید دسته گل بفهم و ...

مثلا رفتید خرید عقد ببره کافه ببره رستوران 

بدون اینکه تو بگی 

الان زمان قدیم نیست ک بگی طرف بلد نیست 

میشه دعا کنید به خواسته قلبیم برسم 💜مرسی🧡

میذاره بانک 😭😔💔 تو نامزدی نقش بازی میکرد پول میخواستم بیشتر از نیازم میداد اینم خیلی کارای پست فط ...

وااای چقدر بی همه چیز همشونم مثل همن،قشنگگگگگ با تک تک سلولا میفهممت ولی باز از همون زمینت استفاده کن پولشو نگهدار حالا به یه روشی بیشترش کن،اه اه چقدر یه مرد به درد نخور اخه چقدر عوضی ...بگو پس شوهر کردم مرد همسایه خرجمو بده ..😐😐راچب سرکار رفتن و ایناهم حتما سخت میگیره اره؟؟که نرو و فلان حق نداری بری؟

خب تو نباید تو خرید طلا و خونه ماشین امتحان کنی بفهمی تو خرید دسته گل بفهم و ...مثلا رفتید خرید عقد ...

کاملا موافقم باهات ...نظرتو همه جوره قبول دارم واقعانم همینه

وااای چقدر بی همه چیز همشونم مثل همن،قشنگگگگگ با تک تک سلولا میفهممت ولی باز از همون زمینت استفاده ک ...

آرهه سختگیره شکاکه بددله همش فکر میکنه براش توطئه داریم 

آرزو دارم جدا شم از این دیونه

آرهه اینم سنگدله عین سگگگ وای بلانسبت سگ من صدبار خواستم جدا شم اطرافیانم نذاشن

میفهممت بخدا...گوربابای اطرافیان وقتی زیر سقف خونت تنها گریه میکنی تنها کی پیشته؟؟هیچ کس...من کمتر از یکسال باهاش نامزد بودم پدرم درومد دیگه وای ب حال تو قشنگم ولی امیدت بخدا باشه هیچ کس نمیدونه قرار فردا چه معجزه ای رقم بخوره ...از تثلبم برات دعا میکنم

میفهممت بخدا...گوربابای اطرافیان وقتی زیر سقف خونت تنها گریه میکنی تنها کی پیشته؟؟هیچ کس...من کمتر ا ...

بخدا همش تنهام فقط خدا رو دارم سه تا بچه هم دست تنها بزرگ کردم حتی وقتی مریض سخت بودم جون کندم و نگهشون داشتم هیچکی نبود جزخدا 

قربون محبتت 

همچنین انشاالله همیشه سلامت و شاد باشی

آرهه سختگیره شکاکه بددله همش فکر میکنه براش توطئه داریم آرزو دارم جدا شم از این دیونه

وااای شوخی نکن،این که عین نامزد منه،واسه منم انقدر بد دل بود میگفت بعد عروشی سوپر مارکتم نباید بری من چمیدونم کی نشسته اون تو،شوهر خالت تو جمع دراز کشید ادم عوضیه،گفت چادر بپوش چوشیدم بعد کار کشید ب اینکه ارایش نکن تو جمع نخند عطر نزن جلو چادرتو ببند...😬😬بهش گفتم پول نمیدید به خانوماتون ماهیانه میگفت ما از این رسما نداریم ک زن کارت جدا داشته باشه فقط یه کارت هست بعد عروسی گفتم مگ میشه اومدیم تو اداره بودی میگفت صبر میکنی میام هرجا خواستی هرکاری با من ،قرار نیس جایی تنها بری😬😬فقط میتونم بگم خدا به داد دلت و کوچولوهای قشنگت برسه...

بخدا همش تنهام فقط خدا رو دارم سه تا بچه هم دست تنها بزرگ کردم حتی وقتی مریض سخت بودم جون کندم و نگه ...

الهی بگردم ...من تک تک کلمه هاتو میفهمم،منتها یه فکری ک کمکت میکنه اینه که فکر نکن تنها زنی هستی ک شوهرش این شکلیه،زنداداش همین نامزدم یعنی جاریم یه شوهر بینهایت بد اخلاق بداخلاق ترین مردی ک فکر کنی از اینا که سرکارم نمیرفت بعد نامزد من پول گذاشته بود کارگاه زده بودن زنداداش خیاطی بلد بود از شش و هفت صبح میرفت تو زیر زمین که تابستون داغ زمستون یخ کار میکرد تا هشت و نه شب بعد شوهر غر میزد و فقط ادعا بعد زن بدبخت کار میکرد شوهر بهش یه قرون پول نمیداد هی هرجا میرفتیم میدیدم خدایا این دختره جرا یه کارت از خودش نداره یا به مادرشوهرم میگفت حساب کنه یا کارت کارگاه دستش بود تا خودش گفت شوهرش بهش نمیده،بعد یه بار مثلا داشت ب من میگفت فلان سریالو دیشب دیدم یهو شوهر جوری با طعنه بهش گفت خوووب پس پول نتو این شکلی هدر میدی یعنی من جاش بودم همونجا تموم میکردم،بعد من چندبار پیش اومد من شب پیش این دختر خوابیدم میدیم این چرا شبا روسریشو در نمیاره،تا یه بار با کلک بردمش استخر اقا روسریو دراورد خداشاهده دیدم وسط سرش خالی موهاش ریخته بود فقط دور موهاش مو داشت خودش میگفت واسه تیروئیده ولی واسه اعصاب خوردیای شوهرش بود انقدر سم بود این برادر نامزد من،اینارو گفتم ک فک نکنی تنهایی گلم خیلیا تو این شرایطن سعی کن فقط زیرکانه پشتوانه ی مالی درست کنی ،امیدوارم فقط زندگیت اروم و قشنگ بشه❤💜

وااای شوخی نکن،این که عین نامزد منه،واسه منم انقدر بد دل بود میگفت بعد عروشی سوپر مارکتم نباید بری م ...

لعنت بهشون که همشون شبیه همن خسیس و پست فطرتن 

خیلی دلم پره ازش تاابد

الهی بگردم ...من تک تک کلمه هاتو میفهمم،منتها یه فکری ک کمکت میکنه اینه که فکر نکن تنها زنی هستی ک ش ...

وای بیچاره 😳😔😭💔 

شوهرمنم میگه پول می دی برا این کلیپا 😳😐 

من که همه مریضی جسمی و روحی گرفتم و داغون شدم داغووون 

باشه عزیزم ممنون از راهنماییت 

وای بیچاره 😳😔😭💔 شوهرمنم میگه پول می دی برا این کلیپا 😳😐 من که همه مریضی جسمی و روحی گرفتم و دا ...

الهی بگردم دورت،اصلا امیدتو از دست نده فقط توکل کن بخدا،یه زن پرقدرت و باهوش باش بخاطر بچه هات،اعصابتو خورد نکن چون اون خداهم بیاد زمین نعوذ بالله عوض نمیشه،ولی تو میتونی عوض شی ،بهترینا واست قشنگم🩷🩷