2789
عنوان

ترس ام اس

83 بازدید | 7 پست

سلام دوستان 

چندی روزی بود پاهام کزکز میکرد رفتم دکتر با ویتامین هایی ک دادن حالم خوب شد بنده عینکی هستم‌چشمام ضعیف از دیشب نمیدونم از بس ترس این داشتم‌اون کزکز ام اس بود یا .. موقعی ک پهلو میخابم و خیلی تمرکز میکنم گل های روی بالشت حرکت دارن و انگار دوتان یک‌چشم میگیرم‌رفع میشم تا ۱۷ شرایط دکتر رفتن ندارم‌اگز تجربه دارید بهم‌بگید یکم‌اروم‌ بشم

سلام عزیزم ، ان شاالله که چیزی نیست

فقط ی چیزی بگم ملکه ی ذهنت کن، مراقب غذاهایی که میخوری باش، غذاهای فروشگاهی و فست فود و ترشی و .... از زندگیت بریز دور ،، شروع کن شیربادام طبیعی، شیره انگور طبیعی و کلا غذاهای طبیعی بخور بدنت خودشو پیدا کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم ، ان شاالله که چیزی نیستفقط ی چیزی بگم ملکه ی ذهنت کن، مراقب غذاهایی که میخوری باش، غذاها ...

من کلا فست فوت متنفرم نمی‌خورم حتی همون پیتزا هم پیتزا مرغ میخورم

هیچیت نیست عزیزم همش استرس هست به خودت بگو هر چی بشه خدا هوام رو داره و با آرتمش به زندگیت ادامه بده ...

چشم واقیعت امتحان استخدامی دارم برا اون استرس شدید دارم حتی دوشبی قرص استرس میخورم

چشم واقیعت امتحان استخدامی دارم برا اون استرس شدید دارم حتی دوشبی قرص استرس میخورم

ببین تا آرامش رو تو وجودت حاکم نکنی به هیچ خواسته ای نمیرسی و هر چی اتفاقات بد رو جذب میکنی خدا رو تو وجودت عمیقا احساس کن که مراقبت هست و هوات رو داره و همیشه کنارت هست نگران هیچی نباش خواسته هات رو به خدا بگو و کمک بخواه همین و دیگه استرس هیچی نداشته باش خودش بهترین هارو برات میچینه