2789
حق با شماست ولی برام واقعا سوال بود که یهو اومدن گفتن طلاق بگیر ولی اگه سنشون اون موقع کم بوده باشه ...

خواهش میکنم عزیزم داماد این خانم پسر عمویه خودمه خدا روشکر دخترش خیلی خوشبخته پسرعموم هم کاریه هم خیلی خوبه اخلاقش 

شهزاده و پرنسس

همه میگن,ادم خسیسیه,دروغ میگه که دخترتو بزرگ میکنه,به هوای مالت اومده,مریم.گوشی برا شنیدن نداره,از جنگیدن خستس,اون علی رو باخته کسی که براش همه کار کرد,دلخوشیش فقط ساراس یادگاریه کسی که عشقشو باور نکرد

من نشستم بروی می بخری برگردی/ترسم این است مسلمان شده باشی جاییی,,,,,,,  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با منصور ازدواج میکنه,منصور مثل یه عروس براش طلا و لباس میخره,شاید اگه منصور نمیومد و مریمو تو فکر و زندگیه جدیدی وارد نمیکرد,مریم از داغ علی مرده بود,

بعد از چند ماه منصور سره ناسازگاری میزاره,بهانش میشه خرجه سارا,علی همه چیزشو بعداز مریم از دست داده,نه کاری نه پولی,زیر باره خرج سارا نمیره,پدرشم ادم خشک و عوضی که هیچی رو عهده دار نمیشه,منصور گاه و بیگاه سارا رو کتک میزنه

مریم به تنگ اومده,اما چاره ای نداره از منصور بارداره,مادر و برادرای مریم ماهی۴۰۰خرج سارا رو میدن,چن وقت بعد,هورا به دنیا میاد,با دنیا اومدن هورا اوضاع بدتر میشه,فرقایی که منصور عمدن میزاره,و سارا که حالا تیک شدیده عصبی گرفته

بعد از چند ماه منصور سره ناسازگاری میزاره,بهانش میشه خرجه سارا,علی همه چیزشو بعداز مریم از دست داده, ...

دعا کنین منم بعدطلاقم با یه پسر خوب ازدواج کنم 

شهزاده و پرنسس

تحنل مریم دیگه تمومه,غصه هش همه تلنبار شده درد امونشو بریده,دکترا جوابش کردن,سیستم اعصاب مرکزیش کنترل روده هاشو از دست داده,از این شهر به اون شهر,هیچ دکتری,تشخیصی نداره,عمل های بی فایده,و نق نق های منصور که چقدر پول باید خرجت کنم,اذیت ها و عقده ای سارا,

مریم به تنگ اومده,اما چاره ای نداره از منصور بارداره,مادر و برادرای مریم ماهی۴۰۰خرج سارا رو میدن,چن ...

میگن منع کسی رو نکنید. من خودم زیاد اشتباه داشتم تو زندگیم

ولی اینجا باید دقیقا بگی خاک بر سر مریم

دخترش رو فدای حرف مردم کرد

شوهر نکنه با این شوهر کردنش

من بی نظرم و تو بی نظیر

مریم این درد بی درمونو,مدیون عشقه,خودش میدونه که یه روز از غصه ی علی میمیره,بعد از اون براش فرقی نداره که چی بشه,شای تا الانم فقط به خاطر سارا زندس,یادگار علی,برای سلامتی مریم دعا کنید

مریم این درد بی درمونو,مدیون عشقه,خودش میدونه که یه روز از غصه ی علی میمیره,بعد از اون براش فرقی ندا ...

خدا بهش سلامتی بده

ولی بهش بگو گند زدی رسما

99 درصد مردهای ی که با زن مطلقه و بیوه ازدواج میکنن به خاطر اموال زنه است

زنها دوست دارن خودشون رو به خواب بزنن

من بی نظرم و تو بی نظیر

مریم هیچ وقت فکر نمیکرد که از علی جدا بشه,هیچ وقت,فکر نمیکرد تا تهش بره,اما رفت,اون همه چیزش گذاشت برای علی,حالا منصور فقط براش یه مترسکه,این وسط سارا داره میسوزه

مریم هیچ وقت فکر نمیکرد که از علی جدا بشه,هیچ وقت,فکر نمیکرد تا تهش بره,اما رفت,اون همه چیزش گذاشت ب ...

این چه حرفیه روح و روان بچه رو داغون کرده

من بی نظرم و تو بی نظیر

زیبایی و هوش سارا زبانزد همه است,اما الان طوری شده که تو فقط یه بچه ی ساکت که تیک شدیده عصبی داره میبینی,این دردیه که مریمو بیشتر میسوزونه,دوستان فقط برا مریم دعا کنید,بیماریشم وخیمه,