2777
2789
عنوان

درمورد اون تایپک پر بازدید

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 65 پست
برا مراجعه گرفتن دعا اینکارا میکنن زندگی شما اسیب پذیر افکارتون درسته ولی سرنوشتون اسیب پذیر که نیس ...

دقیقا کارشون همینه 

میگفت فلان روز از ماه بیا واست دعای محافظ بنویسم

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...

منم باردارنمیشم گف طلسمه بخاطراون 1200هم باطل میکنه😕

خدا هر وقت صلاح بدونه بهت بچه میده شاید هنوز موقعش نشده توکل کن به خدا فقط عزیزم انشالله بهت بچه صحیح و سالم بده 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜                                                                                اللهم عجل الویک الفرج 🤲       محمد جواد💙          علی اصغر 💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن لطفا نرو منم بخاطر اینکه باردار نمیشدم رفتم پیش اینا ولی آخرش که باردار شدم بچمم سقط شد دیگ به خود ...

اخه هرکاری میکنم نمیشه مشکل خاصیم ندارم خیلی باتنبلی تخمدان باردارشدن من 3 ساله فقط دکتر 

واینک همش بدبیاری یکیم هست باهام دشمنه خیلیم دستش تودعاس گفتم شاید اون کاری کرده ینی مطمعنم چن باری خونمون پیداکردم دعا 

بخدانذر دعا حتی من حجابم کامل نبود نذرکردم چادرسرم کردم هیچی ب هیچی

..

اخه هرکاری میکنم نمیشه مشکل خاصیم ندارم خیلی باتنبلی تخمدان باردارشدن من 3 ساله فقط دکتر واینک همش ب ...

اتفاقا منم یکی هس توی خانواده مون که باهام بده اونم فقط دنبال همین دعا نویسا هست ولی بازم من دیگ نرفتم سراغشون بازم خودت میدونی ولی گناه خدا توی قرآنم گفته پیش اینا رفتن گناه بزرگیه 

تازه اون بچه که توی شکمت بیاد پاک و معصوم تحمل اینهمه سنگینی دعا اون دعانویسارو نداره لطفا نرو من پشیمونم نمیخوام کسی دیگ زخم بخوره دلش آتیش بگیره 

و اینکه تنبلی تخمدان عسل طبیعی با سیاه دونه بخور خوبه زیره برای تنبلی خوبه چیزای گرمونه بخور خوبه برای تنبلی بازم اگ چیزی یادم اومد بهت میگم 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜                                                                                اللهم عجل الویک الفرج 🤲       محمد جواد💙          علی اصغر 💚

نمیدونم ک توروخدا قلبت پاکع برام دعاکن هروقت یادم افتاد🥲

انشالله عزیزم خدا بهت ی نی نی سالم و سلامت بده منم بعد ۳ سال باردار شدم 

اتفاقا منم یکی هس توی خانواده مون که باهام بده اونم فقط دنبال همین دعا نویسا هست ولی بازم من دیگ نرف ...

چه سوره ای خوبه برا باطل کردن من حرز دارم ولی واقعا تاثیری ندیدم 

بخداخودمم میترسم دوس ندارم برم اماایقد به ادم فشار میاد ذهنش همه جامیره😭

مرسی عزیزم نمیرم توکل ب خدا 

..

چه سوره ای خوبه برا باطل کردن من حرز دارم ولی واقعا تاثیری ندیدم بخداخودمم میترسم دوس ندارم برم اماا ...

ببین من سوره حضرت محمد خوندم توی کل بارداریم همش میخوندم 

اینکه نیت کنی اسم بچه تو محمد بزاری خوبه 

همینکه هی فکر و خیال میکنی نمیشه باید ریلکس باشی ورزش کنی قبل اقدام ورزش کنی که بعدا اگ باردار شدی خدایی ناکرده اتفاقی نیوفته 

قهوه خیلی خوبه شوهرت بخوره 

میوه زیاد بخور و اینکه تغذیه اتو خوب کن چیزای غیر طبیعی نخور 

ممنونم عزیزم خدانگه داره برات عاقبت بخیریشو ببینیشما مشکلی داشتی؟

ممنون گلم منم بعد سقط تنبلی داشتم که با آمپول دکتر داد رفع شد من عسل با سیاه دونه همش میخوردم عسل طبیعی باشه حتما 

ممنونم عزیزم خدانگه داره برات عاقبت بخیریشو ببینیشما مشکلی داشتی؟

منم از اول تا آخر بارداریم آمپول زیر جلدی میزدم بعدم گه سزارین شدم 

ممنونم عزیزم مرسی ازلطفت توکل به خدا انجامشون میدم

انشالله عزیزم توکل به خدا باردار شدی به منم خبر خوش بده منم برات دعا میکنم اسمت چی بود ؟