2777
2789
عنوان

درمورد اون تایپک پر بازدید

| مشاهده متن کامل بحث + 585 بازدید | 65 پست
از من بزرگتری

بزرگی ب سن نیس ب هیکلم نیس ب منش اخلاق رفتار انسان

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه چیزایی رو گفت راجب زندگیم که روانم رو بهم ریخت و متاسفانه واقعیت هم بود از این ترسیده بودم که نکن ...

هزار تا حرف خوب بزنن اگر یه چیز بد بگن ادم میره تو گوشش 

انشاءالله خدا بهترین آینده براتون رقم بزن

لایک نکنین لطفا!  برای حاجت رواییم میشه یه صلوات بفرستین💙

هزار تا حرف خوب بزنن اگر یه چیز بد بگن ادم میره تو گوشش انشاءالله خدا بهترین آینده براتون رقم بزن

فداتشم 

همچنین 🌷🫶

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...

منم به دعانویس اعتماد ندارمولی خیلی به سید هایی که دعاهای خوب می‌نويسن و طلسم اینا رو از سر آدم بر م ...

چی بگم ولی بازم میگم آدم فقط به خدا توکل میکنه همین 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜                                                                                اللهم عجل الویک الفرج 🤲       محمد جواد💙          علی اصغر 💚

من خودم خیلی اذیت بودم اینقدر روخودم کار کردم قران خوندم رجوع کردم ب علما ک چاکرا چین فهمیدم واقعا ا ...

بله درسته 

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد💜                                                                                اللهم عجل الویک الفرج 🤲       محمد جواد💙          علی اصغر 💚

یه چیزایی رو گفت راجب زندگیم که روانم رو بهم ریخت و متاسفانه واقعیت هم بود از این ترسیده بودم که نکن ...

اینا فقط میخوان دعوا و درگیری و ناامیدی توی دل مردم بندازن برای همینه که میگم اینا درست نیس 

اینا فقط میخوان دعوا و درگیری و ناامیدی توی دل مردم بندازن برای همینه که میگم اینا درست نیس

آره والا 

حتی اگه واقعا علم و آگاهی هم داشته باشن نباید نکات منفی رو بگن 

مراجعه کننده رو افسرده میکنن

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام، چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند...

برا مراجعه گرفتن دعا اینکارا میکنن زندگی شما اسیب پذیر افکارتون درسته ولی سرنوشتون اسیب پذیر که نیس ایندتون دستت خودتون بس

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
منم باردارنمیشم گف طلسمه بخاطراون 1200هم باطل میکنه😕

ن لطفا نرو منم بخاطر اینکه باردار نمیشدم رفتم پیش اینا ولی آخرش که باردار شدم بچمم سقط شد 

دیگ به خودم قول دادم هیچ وقت سراغ اینا نرم 

وقتی دوباره باردار شوم فقط به خدا توکل کردم هر روز قرآن میخوندم صلوات میگفتم و آیه الکرسی اینا میخوندم و... تازه حزر امام جواد با خودم داشتم و خداروشکر پسرم صحیح و سالم بدنیا اومد و اینجا بود که فهمیدم فقط به خدا باید توکل کرد 

لطفا شمام پیش اینا نرو 

آره والا حتی اگه واقعا علم و آگاهی هم داشته باشن نباید نکات منفی رو بگن مراجعه کننده رو افسرده میکنن

بله درسته چقدر زندگی ها خراب شده بخاطر اینا