2777
2789
عنوان

مهمون مغول

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 41 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب مگه عمل قلب باز بوده خب شوهره کار و بار نداره پاشه بره حالا زنش و بچه اش باشن آدم همش معذبه

بخدا ناراحتی اعصاب گرفتیم بخیه هاشو باید باز کنه بره امیدوارم برن دیگه برنگردن 

دفعه دیگه محاله اجازه بدم بیان هیچ منفعتی ندارن واقعا جز مزاحمت 

نه من زودجوش هستم، پتانسیل اینکه مهمون پررو رو از خونم بندازم بیرون خیلی بالاست🥴🥴🥴😂😂😂😂 کلا مهمون ندارم، فقط عید به عید، چون شهر دور فامیل و آشنا نداریم، هممون یه شهریم که هیشکی باهیشکی رفت آمد نداره فقط مناسبت‌ها و عیدها 

خواهرته؟

نی نی سایتی هیچ وقت در مورد خواهرش اینجوری نمیگه حتی اگر یک ماه بمونه

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

خونشون شهر دیگه ست؟

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

بله داشتم و واقعا رفتم دزدکی گریه کردم از دستشوم یعنی در این حد!!!!و منم یه سوال خیلی بزرگ تو سرمه ،اونم اینه که یعنی واقعا حتی یه مثقال عقل و درک و شعور توی وجودشون نیست؟؟؟؟اصلا هیچی؟؟؟حتی دقت نمیکنن به رفتار ما که دیگه خسته شدیم؟؟؟اصلا آدمن اینا؟؟