2777
2789
عنوان

مهمون مغول

| مشاهده متن کامل بحث + 789 بازدید | 41 پست
اگه هنوزم هستن براشون غذا درست نکن اینجوری شاید خودشون رفع زحمت کنن 😉اگه دفعه بعدی هم میخواستن بیان ...

وا چ رفتار زشتی

انسانیت کجا رفته 

حالا کار اوناهم درست نیست ولی آدمم باید یکم شخصیت و اصالت از خودش نشون بده ، ی دو وعده غذا ک چیزی نیست ، طرف اومده خونه برادرش ، دنیا دیگ اونقدر سخت نشده 

من عمه هام با ۳ تا بچه میان دو سه روز می‌مونن اذیت میشیم ولی هیچوقت جلوی مهمان خم ب ابرو نمیاریم 

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره مسافت زیاده

دکترش تو شهر شماست؟

اگ اره خب‌ خیلی سخت نگیر

کار داشته اومده خونه داداشش‌

از کارش دفاع نمیکنم ها من خودم تابحال بیشتر ۵ ساعت جایی نموندم‌

ولی شاید لنگ بود 

نمیشه خونه داداشت جایی باشه بعد تو بری مسافر خونه

وقتی تو میگویی وطن بوی فلسطین میدهی من کی نژاد عشق با تازی برابر میکنم وقتی تو میگویی وطن از چفیه ات خون میچکد من یاد قتل نفس با الله و اکبر میکنم وقتی تو میگویی وطن شهنامه پر پر میشود من یاد فردوسی ان پیر دلاور میکنم وقتی تو میگویی وطن من خاک بر سر میکنم گویی شکست شیر را از موش باور میکنم ٫ زنده باد ایران و ایرانی ، درود بر کوروش بزرگ❤️

همسرت چیزی نمیگه

همش ازم معذرت خواهی میکنه اینم واقعا خسته شده 

هزینه هامون چندبرابر شده البته خدا که میبینه باخودشون یه مقدار موادغذایی آوردن ولی روانمون داغون کردن که حالاحالاها باید تراپی بریم 

ما چون هیچ وقت خونه هیچ کس نمیریم این مزاحمتا برامون قابل هضم نیست

آدم شایدمجبورباشه مدت طولانی جایی مهمون باشه ولی شعور داشته باشه باکفش نره خونه مردم بچشو ساکت کنه ظرف غذاشو خودش برداره یا کمک بده خیلی زشته غذاشون میخورن از سر سفره پا میشن این اشخاص خدای نکرده برای مریضی ودرمان هم مجبور شن بیان من دیگه گردن نمیگیرم مبل ‌فرشام تازه شسته بودم بارها بچشون روش بستنی ریخت هیچیییی نمیگن ای خدا اینا اتفاقا پیر نمیشن چون بیشعورن 

وا چ رفتار زشتیانسانیت کجا رفته حالا کار اوناهم درست نیست ولی آدمم باید یکم شخصیت و اصالت از خودش نش ...

عزیزم دوسه روز کجا دوهفته کجا تازه چهارروز دیگه بخیه هاشو بازمیکنه 

هرروز دارم دو وعده غذا درست میکنم یبار رفته بیرون برای بچش پیتزا گرفته نگفته یدونه بیارم خونه این که دیگه خانم خونه امشب رو آشپزی نکنه 🙂

عزیزم دوسه روز کجا دوهفته کجا تازه چهارروز دیگه بخیه هاشو بازمیکنه هرروز دارم دو وعده غذا درست میکنم ...

وای من فکر کردم میگی دو روز

ده روز؟؟؟؟؟؟؟؟ اینا دیگ کی ان‌

الان رفتم تاپیکو با دقت خوندم پشمام‌ ریخت

دکترش تو شهر شماست؟اگ اره خب‌ خیلی سخت نگیرکار داشته اومده خونه داداشش‌از کارش دفاع نمیکنم ها من خود ...

اره خونه داداششه من در جریانم وسواس داره ولی چرا خونه ی منو داغون وکثیف میکنن مشکل من بیشعوریشونه عزیزم

اره خونه داداششه من در جریانم وسواس داره ولی چرا خونه ی منو داغون وکثیف میکنن مشکل من بیشعوریشونه عز ...

عزیزم‌ من فک کردم دو روزه گفتم حالا دو روز چ اشکالی داره

ولی آخه ۱۰ روز؟؟؟؟ چقدر بیشعورن‌ بعضیا خدای من

چی کشیدی تو این ده روز تو

عزیزم‌ من فک کردم دو روزه گفتم حالا دو روز چ اشکالی دارهولی آخه ۱۰ روز؟؟؟؟ چقدر بیشعورن‌ بعضیا خدای ...

اره گلم ده روز تازه چهارروز دیگه بخیه هاشو درمیاره 

اینکه انگار خونه ی دشمنشونه برامون قابل هضم نیست خونه زندگیمون کثیف کردن امیدوارم برن دیگه برنگردن من که قسم خوردم دفعه دیگه با جسارت تمام جوابشون کنم 

اره گلم ده روز تازه چهارروز دیگه بخیه هاشو درمیاره اینکه انگار خونه ی دشمنشونه برامون قابل هضم نیست ...

۱۴ روزم میخوان بمونن، چقدر بی‌شعور اصلا کار تو ندارم خودشون معذب نیستن؟ 

جوابشونو نده ارزش ندارن 

اعصابم خورد شد بخدا