2777
2789

امروز دقیق ازروز پریودم 5روز گذشته و بیبی چکم منفی شد.ولی دیروز و پریروز و یروز قبل ترش،یعنی سه روز پشت سرهم لکه قهوه ای و کمی صورتی داشتم 

نمیدونم اگ لانه گزینی بوده چرا تو موقع پریودی اتفاق افتاده و چرا بی بی چکم منفی شد ینی چند روز از لانه گزینی بزنم درسته مگ نمیگن موعود پریودیت بگذره

در ضمن من قرص دوفامد و اووهیل مصرفم میکردم باوجود مصرف این قرص ها محال بود پریود نشم. کلا خیلی سردرگمم دارم دیوانه میشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب لک لانه گزینی دقیقا روز پریودی اتفاق میفته دیگهاحتمالا باردار باشی بی بی چک منم بعداز تاخیر روز۸م ...

ینی چی شرایطط مث من بود

روز پریودی لک داشتی و تستت اولش منفی بود؟ دورت چند روزس میشه راهنمایی کنی

من از روز پریودیمم گذشت لک داشتم آخه میگن لانه گزینی قبل پریودیه یا حداقل باهاش

عزیزم استرس نگیر . خود استرس باعث میشه پریودت بیشتر عقب بیوفته. به نظرم با یه پزشک مشورت کن که خیالت بشه. به نظرم دکتر کلارا منظمی میتونه راهنماییت کنه. مشاوره آنلاین انجام میدن و خیلی دقیق و خوب راهنماییت میکنن.

ینی چی شرایطط مث من بودروز پریودی لک داشتی و تستت اولش منفی بود؟ دورت چند روزس میشه راهنمایی کنیمن ا ...

آره شرایطتم مثل شمابود بعداز ۸روز تاخیر بی بی چکم هاله انداخت بالاخره دکترم گفت لقاحت دیر تشکیل شده الانم سن بارداریم با سن پریودیم نمیخونه با سونو۳۷هفته هستم باپریودی ۳۹هفنته

لک لانه گزینی هم دقیقا روز پریودی اتفاق میفته و یه لکه قهوه ای رنگ میشه