2777
2789
عنوان

بچه هاتون پیش دبستانی رفتن

322 بازدید | 44 پست

دخترم ۳ماه دیگه ۵سالش تموم میشه سال دیگه میره پیش دبستانی چندتاازهمکارهای شوهرم گفتن مانفرستادیم فایده نداره به جاش گذاشتم انواع کلاس هاشوهرم هم گیرداده ماهم نفرستیم بره کلاس نقاشی وورزش وموسیقی خواستم نظرشماهاروهم بدونم به نظرتون کدام بهتره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اتفاقا پیش دبستانی خیلی خوبه هرکی گفته خوب نیست چرت گفته... خیلی به آمادگی کلاس اول کمک میکنه ...

دقیقا

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

آموزش به بچه 5 ساله اشتباهه. منم پسرم 5 سالشه دنبال اینم پیش 1 ثبت نامش کنم. اونم فقط برای اینکه با همسن و سالاش ارتباط بگیره و تو خونه حوصلش سر نره . یه دل سیر بازی کنه و انرژیش تخلیه بشه. الان خیلی زوده برای آموزش

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

بله من گذاشتم البته پیش ۲

اولا اینکه دستورزی باهاشون کار می‌کنند عالیه ،نحوه گرفتن مداد و نوشتن ،انواع آیه قرآن و شعر خیلی زیاد حفظ کردند ،عادت به نشستن سرکلاس و یادگرفتن قوانینش،تمام حروف الفبا رو هم دختر من همین پیش دبستانی یاد گرفت و خیلی چیزای دیگه

نمیدونم چندنفری دیدم نرفتن اونهاپس چجوری کلاس اول ثبت نام کردن

بحث ثبت نام کردن نیست بحث آمادگی خود بچه هست با پیش نرفتن  بچه رو بکدفعه بزاری تو کلاسی که ۳۰ تا بچه هست با معلم و قوانین مدرسه تا ظهر ...فکر کن اون بچه کلاس اول چ حالی داره!!!!!!