2777
2789
عنوان

بچه هاتون پیش دبستانی رفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 44 پست
آموزش به بچه 5 ساله اشتباهه. منم پسرم 5 سالشه دنبال اینم پیش 1 ثبت نامش کنم. اونم فقط برای اینکه با ...

دقیقامنم همینومیگم شوهرم میگه بره کلاس نقاشی هم بازی کنه هم یه چیزی یادبگیره

دقیقامنم همینومیگم شوهرم میگه بره کلاس نقاشی هم بازی کنه هم یه چیزی یادبگیره

نقاشی که من دخترم میره کلاس اول ،۳روز در هفته عصرها میبرمش معلم خصوصی الان ۲ساله 

هیچ چیز جلوی کار دیگه رو نمیگیره عزیزم 

هرچیزی باید سرجای خودش باشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین میگم من مطمئنم کلاس اول برام مثل آبخوردنه با دخترم ،قشنگ حروف رو میشناسه ،نحوه نوشتن حروف رو عا ...

حتمابایدنوشته هاتون روبه شوهرم نشون بدم بفهمه اشتباه میکنه

دوست عزیز سلام 

من بعنوان کسی که ده ساله مربی پیش دبستانی هستم بشدت توصیه می کنم دلبندتون رو پیش دبستانی بفرستید 

ببینید کلاس هایی که همسرتون میگه ببرید خیلی خوبه منتهی مهارت اجتماعی تو‌کلاس نشستن و تعامل با دوستان چیزی نیس که بغیر از پیش دبستانی بشه بهش دست پیدا کرد 

اون کلاس ها نهایت یک ساعت یا یکساعت و‌نیمه 

ولی پیش دبستانی عین مدرسه ۴ ساعت هستش و بچه تو این چهارساعت حتی راه های غلبه بر خستگیش هم یاد میگیره 

شما تو‌کلاس موسیقی کنارش هستید ولی تو پیش دبستانی باید با همکلاسی و مربیش تنها بذاریدش تا مستقل بودن رو یاد بگیره 

انجام تکالیف و پایبندی به قوانین کلاس و هزاران ترفند دیگه که فقط تو‌پیش دبستانی یاد میگیره اینا رو 

کاربر یک بانوی معمولی ام که عضویتم سال نود و پنج بود ( آه می کشد )  . اومدم بپرسم چرا تعلیق شدم   
دوست عزیز سلام من بعنوان کسی که ده ساله م بی پیش دبستانی هستم بشدت توصیه می کنم دلبندتون رو پیش دبست ...

ممنون بابت توضیحات کاملتون 

اینوحتمابه شوهرم نشون میدم

سوالاتی که خانما پرسیده بودن که با اینکه پیش دبستانی اجباری هست ولی خیلی ها نرفته میرن کلاس اول ثبت نام می کنن باید در جواب بگم که متاسفانه مملکت ما ازونجایی که عشق آمار و ارقامه و به کیفیت توجهی مداره اومده برای بچه هایی که پیش دبستانی نرفتن طرح یکماهه گذاشته که تو این یک ماه بچه مطالبی که ۹ ماه مربی واسش زحمت میکشه رو یاد بگیره و عملا این کار غیر ممکنه و کار معلمای کلاس اول رو سخت می کنه 

این طرح در زمان کرونا اجرا که شد مزه ش زیر دهن مسئولان رده بالا رفت و ادامش دادن و واقعا جنایته در حق بچه 

کاربر یک بانوی معمولی ام که عضویتم سال نود و پنج بود ( آه می کشد )  . اومدم بپرسم چرا تعلیق شدم   
ممنون بابت توضیحات کاملتون اینوحتمابه شوهرم نشون میدم

همسرتون هم عین شما نگران دلبندشه انشاله که بتونم به کوچولوتون تو پیشرفتش کمک کرده باشم 

شما مادر دلسوزی هستین خدا حفظتون کنه 

همسرتون هم عین شما نگران دلبندشه انشاله که بتونم به کوچولوتون تو پیشرفتش کمک کرده باشم شما مادر دلسو ...

ممنون مرسی 

آره میگه جایی ببریم که ازهمه جلوتربیافته