همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ن من مردم،اون پروف زن رو خود سایت زده،من ک نمیتونم اونو بزنم وگرنه جنسیتمو مینوشتم زن
میدونم شوخی کردم 😂
لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️. «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️🔥
خیلی رفتارشون زشت و متجاوز کارانه هسترو مخه واقعاشایدم من خیلی میره رو مخم، نمیدونمکلا هر مردی میاد ...
ببخشید منم مردم شاید شما ندیدین،درسته شما راس میگین بعضیا شون واقعا رفتار زشتو زننده ای دارن،سوء استفاده میکنن زود پسر خاله میشن،شمام شاید از تجربه ی بدی ک تو زندگی زناشوئیتون داشتین ب این نتیجه رسیدین،به شمام حق میدم ولی مردای پاک و با اصالتم زیادن
لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️. «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️🔥
حاجی میگم ۲ هفته بود اینقدر بقیه تجربه دارن من ندارممن هیچوخ با مردی نبودم، اونم زوری بود نموندمچنان ...
ببخشید من نیت بدی نداشتم،ولی در کل گفتم،من پیرو اون خانومی ک یکی میگفت درخواس بدین ایشون جوابشو دادن،من خواستم بگم که اون مرد زنما بود ولی تاپیکاش قفل بود نتونستم بگم،یهو اتفاقی ایشونو تو تاپیک شما دیدم خواستم بهشون بگم،