ن بحث ترس نیس،من میخوام حرمتها حفظ بشه،کسی ب کسی بی احترامی نکنه
بله درسته
خیلی خوبه که همه رعایت کنن اینجوری و هول نباشن 😒
لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️. «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️🔥
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
بله درسته خیلی خوبه که همه رعایت کنن اینجوری و هول نباشن 😒
متاسفانه زیادن،من از مردایی ک درخواس میدن زیاد شاکی نیستم فوقش طرف قبول نمیکنه،ولی بعضیاشون گرگن در لباس میش،با کاربری زن میان،طرف مقابل بهش اعتماد میکنه درخواستشو قبول میکنه و تو خصوصی کلی ازش سوء استفاده میکنه
متاسفانه زیادن،من از مردایی ک درخواس میدن زیاد شاکی نیستم فوقش طرف قبول نمیکنه،ولی بعضیاشون گرگن در ...
آفررررین
درست گفتی 👌🏻
واقعا ممنون بابت این درک و شعور بالاتون
لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️. «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️🔥
آفررررین درست گفتی 👌🏻واقعا ممنون بابت این درک و شعور بالاتون
خواهش میکنم کار خاصی نکردم،ولی من با اینکه مردم،برام خیلی سخته و غیر قابل تحمله ی مرد خودسو اینقد کوچک و خوار کنه با کاربری زن،ب زنا درخواس بده،چون دیدمو شنیدم با کاربری زن اعتماد بعضیارو جلب میکنن ازشون سوء استفاده میکنن،شایدم این اعتماد اونا جبران ناپذیر باشه و لطمه و ضربه ی بدی ببینن
خواهش میکنم کار خاصی نکردم،ولی من با اینکه مردم،برام خیلی سخته و غیر قابل تحمله ی مرد خودسو اینقد کو ...
همیشه همینجوری همه جا خوب بمونین لطفاً
جامعه به همچین آدمایی خیلی نیاز داره
امیدوارم بیشتر بشین🌱🤍
ممنونم خوبی از خودتونه،من خودمو لایق اینهمه تعریفو تمجید نمیدونم🌺
اتفاقا واقعا لایقش هستین 👏🏻
باید از همچین افرادی حمایت و تشویق بشه تا ی سری شرمنده بشن
زنتون خوش شانسه
اتفاقا واقعا لایقش هستین 👏🏻باید از همچین افرادی حمایت و تشویق بشه تا ی سری شرمنده بشن زنتون خوش شا ...
ممنونم آبجی،من فقط خواستم یسری حقایق رو بگم تو دنیا هر کی سرش بکار خودش باشه دنیا گلستان میشه،من اینجا به خاطر حرف حق خیلی تعلیق شدم،یکم جانب احتیاطو رعایت میکنم،فقط خانوما هم باید حواسشون جمع باشه،اینجا تنها گوشه ای از جامعه ای هستن ک دارن زندگی میکنن،اینجا مجازیه باید حواسشون به زندگی واقعیشون باشه گول نخورن گمراه نشن اعتماد نکن و خیلی چیزای دیگه
ممنونم آبجی،من فقط خواستم یسری حقایق رو بگم تو دنیا هر کی سرش بکار خودش باشه دنیا گلستان میشه،من این ...
بله دقیقاااااا
توصیه ی مفیدی بود👌🏻