2777
2789
عنوان

فقط پسرایی ک درخواست میدن 🙁

| مشاهده متن کامل بحث + 411 بازدید | 58 پست
من اینجا چن نفرو میشناسم ک مردن با کاربری زن درخواس میدن از اعتمادشون سوء استفاده میکنن،آفرین و صد ا ...

اینا با حرف من درست نمیشن داداش😂

ناشناسhttps://daigo.ir/secret/42008531679

خداروشکر کسی که تا حالا به من درخواست نداده😂😂😂

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا فکر میکنن هرکی طلاق گرفته یعنی پایه همچی هس طرز فکر غلط جامعه هستش،ک ما طلاق گرفته ها باید باهاش ...

اصن چ ربطی داره

هی میگم ایول ناس ۲ هفته بود

اصلا ن دوس پسری ن خوشم میاد با کسی باشم

چ برسه یکی بد نگاه کنه، خدایی دنیای واقعی پیش نیومده ب شخصیت خود ادم هست

اصن ینی چی

این همه دختر ماهی با ی پسرن، خب اونا اهل رفاقتن

یا این همه خراب، کم هم نداریم

بازم حداقلش میگن مردن،یا مثل اون کاربر قبلی مرد زنما نیستن

خودتم مرد زن نمایی پروفتو ببین 🤣🤣🤣

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥

خیلی کثافتن خیلی من یبار از اینکه شوهرمو چقد دوس دارم و فلان گفته بودم یکی درخواست داد کنجکاو شدم قبول کردم

پیام داد مارم امتحان کن پشیمون نمیشی🤢

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

اینجا باز یه درصد بهتر از سایتی مثل دیوار هست.وای خدایا یه ظرف هم آگهی میکنی انقد کثافت میان تو چت ک ...

چندشن

فک میکنن برن سمت هر زنی باید سریع پا بده

ما هم ک خانواده بالا سرمون بوده افسردگی میگیریم

چ بدونممن مثلا کلش ۲ هفته بودهمش هم میگمباز زارت زارت درخواست 😂۲۴ سالمه یبار نخواستم با پسری کسی با ...

به دل نگیر رد پذیرش بزن

به همه درخواست میدن. اصلا بعضیا تا میان تو سایت از دم هرکیو میبینن آنلاینه و همین الان تو تاپیکا نظر داده درخواست میدن

مردای نی نی سایتم یه گونه ی ناشناخته از جانوارن😂

کاربری دست یه نفره. من مسئول تمام حرفایی که میزنم هستم✋
خیلی کثافتن خیلی من یبار از اینکه شوهرمو چقد دوس دارم و فلان گفته بودم یکی درخواست داد کنجکاو شدم قب ...

دیدی چقدر هرزن 😂

چرا خودشون با جایگاه اون مرد یکی میکنن

فقط باید اهمیت نداد

خیلی بی حیا هستناینک بری سمت کسی ک اهلش نیست اوج بی ناموسیههر جامعه ای دارن خرابچ نیازه بری سمت دختر ...

احسن اصلن اینجا چ دردی ازشون دوا میکنه،هر چیزی جایی داره مکانی داره،اینجا ی سایتی هس ک میان دردودل میکنن ک سبک بشن چون کسی کسی رو نمیشناسه،بدتر از اون کسی هس ک مرده ولی با کاربری زن میاد،تا میبینه تنور داغه میخواد نونو بچسبونه

چرا اعصاب خودت و داغون میکنی دوست عزیز دیگه وقتی شخصی اینجا عضو میشه و تاپیک میزنه همه ی این ها رو ب ...

اخه ینی چی سر دو هفته ۸ سال پیش زارت زارت درخواست بدن

من تو جمع دخترا دیدم همشون پارتنر داشتن کارای بد بد میکردن تعریف میدادن ولی من چیزی نداشتم و تو فکرشم نبودم ک تعریف کنم

چرا نمیرن سمت اونا

اونا پا میدن، هر کی ی شخصیتی داره

احسن اصلن اینجا چ دردی ازشون دوا میکنه،هر چیزی جایی داره مکانی داره،اینجا ی سایتی هس ک میان دردودل م ...

خیلی رفتارشون زشت و متجاوز کارانه هست

رو مخه واقعا

شایدم من خیلی میره رو مخم، نمیدونم

کلا هر مردی میاد سمتم دیوونه میشم

از بچگی اینطورم دوس دارم هیچکس سمتم نیاد