کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
خوندن رمان زیاد تو سن کم واقعا رو ذهن من اثر گذاشت و بیمارم کردالان خیال پردازی مثبت دارم
چند سالتون بود؟
یعنی چی خیال پردازی مثبت؟
کاربری من و دخترعموم💙 آره خب مالِ مفت خوبه، خوشمزه س، اشتها رو باز میکنه، همه ازش تعریف میکنن، هوا خوبه و همه خندونن به خودتون که میرسه سیل اومده، همه چی گرونه و از همه مهمتر منم که توقعم زیاده...
البته گاهی صحنه هایی ممکنه بیاد تو ذهنم. ولی شاید همون روز اول که کتابو تموم کردم.
وقتی دیدید سایه انسان های کوچک در حال بلند شدن است ، بدانید آفتاب آن سرزمین در حال غروب کردن است! (سقراط) کاربری قبلا برای فرد دیگهای بوده. تاپیکهای قبل رو هم ایشون زدن بنابراین نظرات و تاپیکهای بنده هیچ ارتباطی با مطالب تاپیکهای دو سه سال قبل نداره لطفا سریعا قضاوت نفرمایید. با تشکر.
۱۳ ۱۴یعنی تو خیال هام زندگیم بهتر از چیزیه که هستخیلی تو اوج هستمتو رویاهای شیرین هستماخه بعضیام منف ...
خب تاثیری داشته پیش روانشناس رفتنتون؟
چیا بهتون گفت؟
جذابه برامهرىقت حوصلم سر بره خيال پردازي ميكنم درباره آيندم
این زندگی روزانه تونو مختل نکرده؟