2777
2789
عنوان

سر کلاسای قبل از عقد گریم گرفت

666 بازدید | 34 پست

احساس میکنم بیخود و بی جهت حساس شدم، نمیدونم شما هم روزای قبل عقدتون همینجور شدین یا نه 

کلاس اول که خانما واقایون جدا بودن تموم شد، مردا قبل از ما کلاسشون تموم شده بود، نامزدم حوصله کلاسارو نداشت پیش خودش فکر کرد بقیه کلاسارو میپیچونم میرم تو ماشین به کارام میرسم ولش کن. ولی کلاس ما که تموم شد مدرس گفت به اقایون میگیم بیان کنار خانماشون بشینن برای ادامه کلاس ها (نامزدم اصلا نمیدونست کلاس مشترک داریم) 

همه آقایون اومدن، همه سالن پر شد ، من تنها بودم🥲 

زنگ زدم بهش جواب نداد 

چنان بغضم گرفته بود! خودش بهم زنگ زد گفتم بهش باید بیای اینجا عزیزم اومد و نشست کنارم با بیحوصلگی حرفای مدرس رو گوش میداد 

به طور کلی نامزدم مرد خوبیه و من هیچوقت حس نکرده بودم تو انتخابم اشتباه کردم، اما اون لحظه اون حس تنهایی، اون غریبی بغضمو دراورده بود

الان بهش فکر میکنم به خودم میخندم ولی اون لحظه به طرز مسخره ای حس میکردم منو دوست نداره

چرا اینجور شدم من🙁

مثلا میدیدم طرف نامزدش اومده با چه روی خندونی نشست کنار خانومش چقدر با هم حرف زدن، بعد نامزد من که اومد گفتم راجع به چی بود کلاسش گفت حرفای الکی 

خلاصه و مختصر جوابمو میداد من ریز ریز اشکام میومد !!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا غصه نخور غمت نباشه ..ولی لطفاً خوب فکر کن قبل عقد

ببین رفتار نامزدم بد نبود واقعا. دلیل بی حوصلگیش هم من نبودم، سر کلاس نشستن اذیتش میکرد. نمیخواست منو تنها بذاره نمیدونست که کلاسای بعدی مشترکه، واسه همین میخواست بقیه کلاسارو نیاد

باهاش صحبت کن تازه اولشه اگر قرار باشه همش اینجوری باشه شاید باهاش کنار نیای و این حس باهات باشه  ، دلیلشو ازش بپرس  ، به نظرم برید مشاوره ولی مشاور خوب 

فقط 19 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست

ببین رفتار نامزدم بد نبود واقعا. دلیل بی حوصلگیش هم من نبودم، سر کلاس نشستن اذیتش میکرد. نمیخواست من ...

عزیزم شاید خسته بوده که حوصله نداشته ..

اما همینکه اومده پیشت نشسته و خودشو رسونده پس همه چیز عادیه نگران نباش 

خوبه یعنی به تو هیچی نگفته رفته تو ماشین یه پیامی چیزی!!

من دقیقا نمیدونم رفت تو ماشین یا نه، اما شغل نامزدم جوریه مرتب تلفنش اون ساعتا زنگ‌میخوره یا باید خودش زنگ‌بزنه. خب ما خانوما هنوز تو کلاس بودیم، اونا که کلاسشون تموم شد همه بیرون بودن شاید چون شلوغ بوده رفته پایین، نمیدونم. خلاصه میدونم تو‌اون جمع اقایون نبود دیگه 

شوهر من تو اون کلاسا رفته بودن جدا ک بودن انقد مخالف کرده بود با همون ب اصطلاح استاد که استاده بهش گفت برو بیرون شما لازم نداری😂 رفته بیرون دیدم کلا تو خیابون رفته من سریع جمش کردم باهم برگشتیم ، خدایی مطلب درستی ندارن