خواهرم مشهد زندگی میکنه. رفته بودیم عید دیدنی خونه خالم پسر خالم به دومادمون گفت یه روز میایم خونتون و از این حرفا بعد گفت خونتون تا حرم چقد راهه . بعد که از اونجا اومدیم بیرون تو ماشین نشستیم شوهر خواهرم جلو ما شروع کرد غر غر کردن و گفت چقد پرروئه پسره ی خل و چل من تورو در عمرم دو بارم ندیدم میخوای پاشی بیای خونه ی ما و هزار تا حرف زشته دیگه. منو خواهر دیگم که مجرده خیلی ناراحت شدیم که درمورد فامیلمون اینجوری صحبت کرد. ولی خواهرم که زن همین دومادمونه ازش دفاع میکرد و میگفت حق داره!!!!
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
والا خیلی بی ادبه یه نمونشم ما داریم شوهر خواهر نکبتم بی شعور کثافت جلو مامانم و زنش تو ماشین گفته اون دختر خاله ی پدرسگت وای مامانم از اون روز به بعد دیگه با دامادمون اخلاقش عوض شده جوری که حتی یه خواهرم میگه بگو نیاد خونم
خدایا دو بار تو این شش ماه دل منو شکوندی اما دل مامانای منتظر دیگه رو نشکون کفر نمیگم اما اعتقادم ضعیف شد کلی باهات راز و دل کردم کلی التماست کردم کلی گریه کردم آخرش نشد یعنی اصلا نشنیدی ببخشید اما واقعا دیگه هیچی نمیگم الهی هیچ مادر ای وی افی نتیجه منفی نگیره سخته بخدا سخته