2789
عنوان

شوهر خرم...

900 بازدید | 31 پست

سسلام امشب باغ یکی از فامیلاشون دعوت بودیم.خیلی خوش میگذشت اگر میرفتیم و من یکساله برای این باغ رفتن ثانیه شماری میکردم.امشب از مهمونی اومدیم خومخ ک لباس عوص کنیم و بریم باغ ک لباستی منو بهانه کرد و گفت کوتاهه تیشرتت و نمیریم.منم سه روز بود هیلی خوشحال بودم ک میخوایم بریم این باغ.خیلی داغون شودم😢😢😢بعد ک بهش گفتم لباسمو بهانه نکن چون میتونستم لباس دیگه ای هم بپوشم باداد گفت نه اصن من فردا مرخصی هم نیمتونم بگیرم.منم اعصابم خورد شد و گفتم من خر نیستم بهانه نیار .تو میدونی من برای این باغ امشب خیلی خوشحال بودم فقط میخواستی بزنی تو ذوقم.بعدشم دعوامون بالا گرفت و رفت از خونه بیرون.چیکارکنم؟این موقع منو تنها گذاشته😢خانوما ک نظر میدین لطفا خودتونو دقیقا تو شرایطمن بذارین بعد نظر بدین.ممنون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

توموقعیتت قرار نگرفتم ولی واسه یه شب در سال کل سالو به تلخی نگزرونید همین بحثا بزرگو بزرگ میشه و ارامشو از خودت و شوهرت میگیره 

من موندم چراااا مردا وقتى ميخوان با همسرشون حرف بزنن،صداشون شبيه گُرازه🐗!ولى همون آقايون وقتى باهمكار خانومشون حرف ميزنند،صداشون شبيه خسرو شكيباييه؟🤔