2777
2789
عنوان

مامان🖤🖤🖤🖤🖤

162 بازدید | 12 پست

مامانی امروز هما اومده بودن خونه برای تسلیت و بعد رفتن بعد اومدم گوشیمو بردارم به تو زنگ بزنم که یادم افتاد که دوروزه پیشم نیستی دوروزه صدات و نمیشنوم دوروزه دوروزه اما برای من ۱ سال گذشت مامانی چی میشد یکم بیشتر میموندیم الان من کیو داشتم چرا منو وسط راه ول کردی

عزیزم...😭😭😭😭😭😭😭😭بیا بغلم.......

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الهی بمیرم برات😔

خدا رحمتشون کنه 

و اگر من زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم، تو به جای من زندگی کن و به جای من بنویس که روزهای خوب را دیدی که روزهای بی درد را زیستی، برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام چایت را بنوش و به یاد من کیک نارنج بپز و بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند

روحش شاد خدا به دلت آرامش ببخش .آدمی تو هرسنی مادر میخواد .الاهمسرم با ۴۰ سال سن روبروم نشسته مثل بچ ...

پدر شوهرم ۸۰/۹۰ سالشه یه دفعه سرماخورده بود ما پیشش بودیم، حالش بد بود همش مامانشو صدا میکرد