2777
2789
عنوان

پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 55 پست
ممنون بابت دعای خیرت عزیزم، صحبت یک عمر زندگیه بهتره با فکر و منطق جلو بری اگه میتونی برو مشاوره

هرچی مشاوره میرم هیچی .هیچکی اندازه خوده آدم از زندگی خودش خبر ندارع.من یکساله عقدم هردفه میام ب خودم میگم بیا دوسش داشته باش بعد ی طوری میشه دلم ازش سیاه میشه .دیگه دارم دیونه میشم .مامانم میگه جدا شدی از اینجا هم برو 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

یه ساله عقدم

نتونسته کاری بکنه عاشقش بشی؟

من قبلا با کسی در ارتباط بودم که دوستام اسمشو گذاشته بودن سوپر مدل ولی اینقدر بیشعور بود که از چشمم افتاد. برعکس شوهرم خیلی معمولیه ولی حتی قد متوسط و موی شلختش برای من جذابه و فکر میکنم قشنگترین مرد دنیاست چون علاقه رو به وجود آورده.

حالا که ازدواج کردی خودت موقعیت محبت کردنش رو به وجود بیار شاید نظرت نسبت بهش بهتر شد

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
اختلاف دارین؟ این یکسال دعوای جدی داشتین؟

دعوا ک داشتیم ولی اختلاف خاصی باهم نداریم .من مشکلم اینه از خودش خوشم نمیاد قد و قوارش ریزه هم قد خودمه من شوهر قد بلند دوس داشتم به خاطر همین موضوع چندین بار جواب منفی بش دادم خودش دس بردار نبود می‌گفت قد و هیکل برات نون و آب نمیشه خلاصه خر شدم نشستم سر سفره عقد وقتی به به اون همه اصرارش فکر میکنم بیشتر ازش بدم میاد 

دعوا ک داشتیم ولی اختلاف خاصی باهم نداریم .من مشکلم اینه از خودش خوشم نمیاد قد و قوارش ریزه هم قد خو ...

وقتی قدش توی یکسال برات عادی نشده فکر نمیکنم بعدا هم عادی بشه، وضعیت مالیش و شغلش چطوره؟ 

نتونسته کاری بکنه عاشقش بشی؟من قبلا با کسی در ارتباط بودم که دوستام اسمشو گذاشته بودن سوپر مدل ولی ا ...

خوش به حالت .منم هرچی سعی میکنم نمیشه علاقه ای نمی‌بینم از سمت خودم .همش خودخوری میکنم میگم چرا قبول کردم 

زیادی این قضیه رو برای خودت بزرگ نکردی؟یا با دیگران قد و تیپشو مقایسه نمیکنی که اذیت بشی؟بنده خدا هم ...

الان همه بم حرف بزنن حق دارن چون خودم کردم که لعنت بر خودم .من نتونستم سر حرف خودم بمونم وقتی میدونستم قد برام مهمه چرا این قدشو قبول کردم هیچ جوره نباید کوتاه میومدم الآنم از این می‌سوزم حداقل می‌رفت با یکی دیگه خوشبخت میشد البته مقصر خودشم هس این همه اصرار اشتباهه وقتی میدونی ظرفیت راضی نیست چرا این همه بش اصرار کنی که اینجوری ب مشکل بخوری