2821
2789
عنوان

پشیمونم

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 55 پست

جدا شو.

الان میگن به خاطر لباس؟! نه. به خاطر اینکه بهش علاقه نداری. طرفو دوست داشته باشی کوتاه و لاغر و بلندش مهم نیست با دیدنش ذوق میکنی. 

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جدا شو.الان میگن به خاطر لباس؟! نه. به خاطر اینکه بهش علاقه نداری. طرفو دوست داشته باشی کوتاه و لاغر ...

همین دیگه چون دوسش ندارم.وافعا دوس دارم جدا شم سخته جدایی برام مخصوصا خانواده 

راضی هستی ؟دوسش داری ؟

تا ۳ یا ۴ سال اول اصلا تحملش رو نداشتم مخصوصا دوران عقد هروقت میومد یا باهاش بیرون میرفتم یه جنگ بزرگ با خانوادم راه مینداختم ولی اینقدر مرد خوبیه اینقدر صبوری کرد اینقدر بدبختی باهم کشیدیم اینقدر زندگیمون سخت بود ولی شوهرم جا نزد که الان میتونم بگم دوستش دارم 

تا ۳ یا ۴ سال اول اصلا تحملش رو نداشتم مخصوصا دوران عقد هروقت میومد یا باهاش بیرون میرفتم یه جنگ بزر ...

مجبور ب دوس داشتن شدی چون پیش خودت گفتی دیگه همینه که هست چاره ای ندارم باید بسازم یا واقعا دوسش داری؟.نمیگی کاش همون موقع جدا میشدم؟؟

کلا به خاطر اخلاقش دارم تحمل میکنم .پسر سالمیه اهل هیچی نیس .حتی دروغ هم نمیگه

پس به نظر من زندگیت رو خراب نکن ،من شوهرم تیپ و قیافه آنچنانی نداره ولی اخلاق و رفتارش همیشه باعث سربلندیم میشه تو جمع و فامیل ، درسته ظاهر و قیافه یه مقدار مهم هست ولی به نظر  من اخلاق و رفتار اجتماعی مهمتره .

همین دیگه چون دوسش ندارم.وافعا دوس دارم جدا شم سخته جدایی برام مخصوصا خانواده

خانواده قرار نیست تا آخر عمر با تو تحمل کنن. البته عجله نکن یه سالی تحمل کن شاید تونست علاقه به وجود بیاره خیلی وقتا اخلاق خوب، ظاهر رو هم جذاب میکنه. دیدی نمیشه ولش کن.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
مجبور ب دوس داشتن شدی چون پیش خودت گفتی دیگه همینه که هست چاره ای ندارم باید بسازم یا واقعا دوسش دار ...

من خیلی سختی باهاش کشیدم بیمار شدم تا مرگ رفتم تنها کسی که به دادم رسید شوهرم بود خانوادش خیلی اذیتم کردن بهش فشار میاوردن که طلاقم بده ولی باهاشون قطع رابطه کرد، اگه میخواستم همون زمان بیماری که اوایل ازدواجم بود طلاق میگرفتم چون علاوه بر خانواده شوهرم متاسفانه خانواده خودم هم واسه طلاق پافشاری میکردن ولی اندازه دنیا بهم محبت داشت و داره نتونستم چشمم رو روی محبت و علاقش ببندم 

2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز