2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

حوله .شامپو .برس.پلاستیک اضافه حتما ببر اگه اومدی بیرون مایوت خیسه بزاری توش.حتما خودتو تمیز کن هفته پیش یه دختر زیبا اومده بود خودشو شیو نکرده بود حتی زیر بغلش همه نگاش میکردن

كجا شاشيدن؟😂

تو اب دیگهههه

اگه یکی اصلا دور و برت نمیپلکید و ازت متنفر بود،ناراحت نباش،چون مگس هیچ وقت گل رو انتخاب نمیکنه......  دوستان من بعضی وقتها با کامپیوتر میام تو سایت اگه دیدین اموجی نمیدم بخاطر همینه   ۱۱ و خورده ای ساله که ارمی هستم ولی تو همه تاپیکا نمیگم چون میدونم اینجا خیلی ها هستن که ارمی نیستن    ۲ سال و خورده ایه که یدونه از دایی هام اسمونی شده🥲😭اگه داری امضامو میخونی میشه براش یه فاتحه بفرستی؟

اول از همه یک کیف ضد آب داشته باش، پارچه‌ای نباشه. بعضی از کمدها به لطف خانم‌های خیلی مرتب خیسه🙄

دوم قبل از این که بری استخر، توی هم خونه مایو رو بپوش و مانتو رو هم روش بپوش. اونجا که رفتی راحت مانتو شلوار رو در بیار بزار توی کیف با مایو برو زیر دوش. ترجیحا کلاهت رو قبل از این که بری زیر دوش بپوش حتما موهات خیس نشه که اذیت نشی. فقط قبلش حتما حموم رفته باشی که بدن بو نده و مو هم چرب نباشه.

بعدش برو لب استخر اول پات رو بزن توی آب بعدش توی قسمت کم عمق برو توی آب. اول میلرزی و سردته. توی آب راه برو. بعد از چند دقیقه بدنت عادت میکنه. اون‌هایی که میبینی مستقیم میرن لب استخر قسمت عمیق و استارت میزنن، اون‌ها مربی و حرفه‌ای هستند. 

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

ببخشینا ولی واقعا چجوری میرین استخررررر بدتون نمیاد؟اونجا 1000 ش/اشیدن شما چجوری میریددددد

آب تصفیه و تعویض میشه خانم و دائم بهش کلر اضافه میشه😐

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

آب تصفیه و تعویض میشه خانم و دائم بهش کلر اضافه میشه😐

اب تقریبا 2 روز در میون تعویض میشه اووونم توی اون استخرای گرون قیمتتت واسه همین من بدم میاد شما اگه دوست دارین برین

اگه یکی اصلا دور و برت نمیپلکید و ازت متنفر بود،ناراحت نباش،چون مگس هیچ وقت گل رو انتخاب نمیکنه......  دوستان من بعضی وقتها با کامپیوتر میام تو سایت اگه دیدین اموجی نمیدم بخاطر همینه   ۱۱ و خورده ای ساله که ارمی هستم ولی تو همه تاپیکا نمیگم چون میدونم اینجا خیلی ها هستن که ارمی نیستن    ۲ سال و خورده ایه که یدونه از دایی هام اسمونی شده🥲😭اگه داری امضامو میخونی میشه براش یه فاتحه بفرستی؟

نه بابا. مگه الكيه

واااا وقتی میرن تو استخر دستشویی میکنن توش