2777
2789
نه مربیه گقته فردا اونجا بخرم

اونجا گرون تره هاا بیرون بخری بهتره 

ولی به هرحال ، مت اینکارارو میکنم

اول از همه خوب شیو کن مخصوصا بیکینی نگو پیدا نیست چرا پیدا میشه 

من مایومو زیر لباسم میپوشم که وقتم هدر نده تو میتونی همونجا توی اتاق پروش عوض کنی ولی اگه میخوای اینکارو بکنی یکم زودتر برو که دیرت نشه

وقتی کارد میشی احتمالا بهت یه کارت یا یه دستبند میدن و در ازاش کفشت رو ازت میگیرن. یعنی مثلا کفشت رو میزارن تو طبقه ی ۱۳ و دسبند کمد ۱۳ روهم بهت میدن.

همونجا دمپایی پات میکنی و میری داخل. یجایی داره که باید اون کارت یا دسبندتو روش بگداری تا در کمدت اتومات باز بشه و بعد میری کیف و وسایلتو میزاری توش حواست باشه دستبند یا کارتو توی کمد جا نداری چون دوباره باید با همونا در کمدتو باز کنی.

خلاصه وسایلتو میزاری تو کمد کلاه و مایوتو میپوشی در کمدتو میبندی و میری سمت دوشها. قبل از ورود به استخر باید بدنتو خوب بشوری اگه ارایش کردی باید پاک بشه در کل بدنش هیجی بهش نباشه و بعد برو سمت خود استخر. قبل ورود به استخر یه حوضچه گداشتن که باید پاتو چند ثانیه توش بگذاری و بعد دمپاییتو در میاری و میری توی محوطه ی استخر.

خود استخر عمقش متفاوته از بقیه مشخصه که تا کجاشون توی ابه و عنقش چقدره .

توی خود استخر ساعت هست بعد از اینکه تایمت تموم شد میای بیرون دوباره باید ازون حوضچه رد بشی، دمپایی هاتو پات میکنی و دوباره دوش میگیری . استخر با استخر فرق داره ولی استخری که من میرم اجازه میدن که از شامپو و شامپو بدن هم اسافاده کنم‌. خودتو زیر دوش میشوری ، اگه دیتشویی داشتی میری و بعد میری سمت کمدت لباساتو میپوشی، دستبند یا کارتتو تحویل میدی و میای بیرون.

بعصی استخرا خودشون سشوار دارن میتونی اونجا سشوار کنی بعضیاشونم ندارن میتونی با خودت یشوار ببری

سعی کن اطراف استخر و رویه کاشی اطراف استخرنشینی میگن برا زگیل تناسلی خیلی بده 

اگه میتونی یه مقدار وازلین به زیر شرتیت بزنی میگن محافظت میکنه خودم انجام میدم گفتم بدونی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

حتما پلاستیک داشته باش تا مایو رو بزاری توش

یک پلاستیک دیگه هم که حوله‌ات رو بزاری توش و ببری توی حموم

شامپو و لیف یادت نره. اگه بعد از اونجا میخوای جایی بری حتما لیف بزن یا با لباس زیرت خودت رو بشور وگرنه بوی کلر میدی اگه هم مستقیم میری خونه که نمیخواد. برو خونه دوش بگیر. فقط خودت رو آب بکش. توی هم حموم مایو رو در بیار و بزار توی پلاستیک. بعدش هم حوله رو بپیچ دور خودت و برو بیرون. من مایو رو میشستم و دوباره تنم میکردم و با مایو میرفتم توی رختکن، همونجا با حوله خودم رو خشک میکردم و لباس میپوشیدم. این کارم میتونی بکنی.

موهات رو هم نمیخواد خشک کنی چون سانس آموزش‌ها اکثرا با هم تموم میشه و رختکن شلوغ میشه. زودتر بزنی بیرون بهتره

کلید کمد هم بنداز دور بازو یا ران پات اگه حالت کش داره و مواظب باش حین شنا گم نشه.

بدنت رو هم حتما شیو کن

شاید این اولین خواب آرام ماست/لحظهٔ سرخوش 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز