2777
2789
عنوان

من دارم طلاق میگیرم خونه پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 856 بازدید | 45 پست
ن بابا همیشه میکنه این کارو بعد چند روز مثل سگ پشیمون میشه

خب پشیمون میشه شوهرم اصلا خیلی هم خوشحالع

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واست دعا میکنم عزیزم خب این بار رو تو پیش قدم شو ببین چی میشه

چطور پیش قدم وقتی حتا حاضر نیس بام حرف بزنه

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم

بچت چن سالشه

دو ونیم

خب پشیمون میشه شوهرم اصلا خیلی هم خوشحالع

باور کن فرقی نمیکنه برات پشیمون بشه یا نشه 

من ک دیگه نمیخامش

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 79

نه عزیزم خونه بابام بودیم گف بمون اصلا نیا وتنها رف

میگفتی بچتم با خودت ببر

خودت اسنپ میگرفتی همون موقع پشت سرش میرفتی سر خونه زندگیت

خونه خودتو هیچ وقت ول نکن زن عاقل

الانم ب بهانه بچه بهش زنگ بزن.ولش نکن بحال خودش که هر غلطی دلش میخوا بکنه

بحالت التماس زنگ نزن ک بیاد دنبالت، بگو پول بزن برا فلان فلان خرج بچه

خودتو با یه بچه انداختی رو دست خانوادت اونم الان خوش خوشانشه

پول نداد بگو بیا بچتو ببر میخوام طلاق بگیرم شوهر کنم

دنبالم نیا اسیرم میشی  
میگفتی بچتم با خودت ببرخودت اسنپ میگرفتی همون موقع پشت سرش میرفتی سر خونه زندگیتخونه خودتو هیچ وقت و ...

دیشب پول واریز کرد  بعد به قول یکی از نینی سایتها میگه شاید میخاد خودشو اماده کنه برا دادگاه 

به هرکی میگم واسطه شو راضی نمیشن میگن شوهرت زیادی رو لج افتادع و قبول نمیکنه

پس مهریه رو بزار اجراتا اموالشو بنام یکی دیگه نکرده

فقد پراید مدل پایین داره

دستورهای قرآنی آشتی رو اجرا کن معجزه میکنه سوره مجادله مزمل طلاق ضحی نجم زمر ذکر یاودود همه موثره 

این دستور قرآنی رو اجرا کن 

کلا چهار روز 

سه روز اول شبیه هم 

یازده بار سوره ضحی + هفت بار آیه ۳۵ سوره نور 

روز چهارم یک مرتبه سوره شعرا 

آخرین بازدیدت رو همه جا ببند و آنلاین نشو پیام و زنگ رو هم قطع کن

یک دستور دیگه هم ۲۱ بار سوره نجم پشت سرهم در ایام پاکی

دستورهای قرآنی آشتی رو اجرا کن معجزه میکنه سوره مجادله مزمل طلاق ضحی نجم زمر ذکر یاودود همه موثره ای ...

از همون اول شروع گوشیمو خاموش کنم یا روز چهارم؟