2777
2789
خیر شیاد هست و کلی شاکی داره ، کافیه توی گوگل و تلگرام سرچ کنید ، امیدوارم پولی نزده باشید براش

متاسفانه من دوره اش رو ثبت نام کردم و وقتی تا جلسه نهم دوره اش رو نگاه کردم فقط چرندیات تحویلت میده، هیچ کانالی هم وجود نداره که توش پروژه بذاره برای بچه ها همش کلاهبرداریه یه دوره چرت و پرت که خودت با یه سرچ ساده میتونی به همه اون اطلاعاتی که تو دوره اش میگه دسترسی پیدا کنی ، حتی یه دونه پروژه آموزش نمیده تو پکیجش
نمیدونم اون یک میلیون و خورده ای فالور رو از کجاش در آورده این یعنی مردم ایران فقط عوضی ها رو دنبال می کنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام

متاسفانه ایشون کلاه بردارن اونم حرفه ای

که حتی کسی مچشم نگیره

جدیدا با اومدن روبیکا و کانال زدن علنا کلاهبرداری میکنن

مردمو میکشونن اونجا و به بهانه آموزش رایگان و اینکه تا سهمیه پر نشده و ما پشتیبانی فقط چند هزار نفرو بیشتر نداریم و هرکی زودتر پول رو ریخت بحسابم میاد عضو کانال اصلیم که مانی میکر هست میشه و ...

از هر نفر ۵ میلیون تومان میگیره و یکی از اون افراد هم

متاسفانه متاسفانه خود من بودم😞

کانالش هم طوریه که نه میشه از تصاویر صوت ها و یا چت ها اسکرین شات گرفت

یه کانال دیگه زده به اسم پشتیبان که هرچی پیام میدیم چند نفرمون که بابا پولمونو پس بده

هیچ که هیچ😞

دزد ،،شیاد،، کلاه بردار . . .

فیش پول واریزیمم گذاشتم شاید کسی دیگه مث من حداقل گولشو نخوره و یا با این همه هجمه تبلیغش تو کانالش که درآمد دلاری و درآمد مجانی و ... وسوسه نشه

سلاممتاسفانه ایشون کلاه بردارن اونم حرفه ایکه حتی کسی مچشم نگیرهجدیدا با اومدن روبیکا و کانال زدن عل ...

عجب منم میخواستم ثبت نام کنم ولی الان دیگه منصرف شدم خیلی ممنون ازتون

سلاممتاسفانه ایشون کلاه بردارن اونم حرفه ایکه حتی کسی مچشم نگیرهجدیدا با اومدن روبیکا و کانال زدن عل ...

سلام عزیزم من ام دورشون ثبت نام کردم ولی فعلا ندیدم واقعا دوره اش چرت یعنی نمیشه با دورش به پول رسید یعنی پولم او ریختم دور؟میشه بگی لطفا

سلام

منم امروز واریز کردم 😭

پلیس فتا شکایت نکردین ؟

من میخوام شکایت گروهی انجام بدم

اگر اوکی بودین ۹۹۰۱۱۰۵۶۲۰ پیام بدین .

سلام

من دوره رو به صورت قسطی و با چه زحمتی پولشو جور کردم و خریدم. به خاطر خرید قسطی تا قسمت تقریباً ۲۰ برای ما باز شده بود . اولاً که دور متاسفانه از لحاظ هم کیفیت محتوایی و هم از لحاظ کیفیت اجرا در سطح خیلی پایین. اصلاً چیزی آموزش نمیدهد فقط معرفی هوش مصنوعیه. هوش مصنوعی مثلاً ادیت ویدیو این گونه وارد شوید این گونه ثبت نام کنید و این کارها را میشود کرد. در همین حد بعد از یک ماه که واقعاً اصلاً چیزی هم برای گفتن نداشت،پیام داد که اگر قسط دوم را واریز نکنید دوره کاملاً پاک میشود که متاسفانه همین اتفاق هم افتاد هرچند که دور اصلاً هیچ ارزشی نداشت و بود و نبودش هم خیلی فرق نمیکرد ،ولی واقعاً این بشر آنقدر بیصفت است که آن را از روی سیستم پاک کرد و عملاً هیچ دستاوردی نداشت یعنی شما خودتان میتوانید به راحتی از طریق سوشال مدیا انواع و اقسام هوش مصنوعی ادیت ویدیو و غیره را شناسایی کنید که این آقا همین ابتداییترین چیزها را دوره کرده و به ملت رویا فروشی میکند. فرشید فرخی دنیا اینطوری نمیمونه خدا یه جا نفست رو میگیره .آمین