shimaaaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 630 عنوان درد واژن 100 بازدید | 8 پست سلام من دوشیزه هستم ۲۳ سالمه حدود یک ماهه داخل واژنم درد میکنه سونوگرافی شکم لگن رحم انجام دادم همه چی طبیعی و نرمال بوده و آزمایش کشت ادرار هم دادم هیچ عفونتی ندارم ولی همچنان درد دارم علت چی میتونه باشه؟ 1404/06/10 | 03:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 41944 توپریودی خودتوباآب سردنشور مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪
shimaaaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 630 توپریودی خودتوباآب سردنشور باشه یعنی به خاطر آب سرد اینجوری شده؟
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 41944 باشه یعنی به خاطر آب سرد اینجوری شده؟ گاهی میشه یه آجرگرم کن بپیچ توپارچه بشین روش شایدبهترشدی مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪
shimaaaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 630 گاهی میشه یه آجرگرم کن بپیچ توپارچه بشین روش شایدبهترشدی مادربزرگ من همیشه این کارو انجام میداد
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 41944 مادربزرگ من همیشه این کارو انجام میداد براچی؟همین دردواژن؟ مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪
shimaaaaaaaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1401/03/21 تعداد پست: 630 براچی؟همین دردواژن؟ آره میگفت سرما رو میکشه بیرون رحم رو گرم میکنه
جناس عضویت: 1402/02/23 تعداد پست: 41944 آره میگفت سرما رو میکشه بیرون رحم رو گرم میکنه پس حتماانجام بده مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪
bwokxjdokxl عضویت: 1403/08/24 تعداد پست: 2127 پریود یا اختلالات هورمونی: گاهی ممکن است درد ناشی از تغییرات هورمونی یا نزدیک بودن به زمان قاعدگی باشد.اختلالات عضلانی یا اسکلتی: ممکن است درد ناشی از کشیدگی عضلات یا مشکلات اسکلتی در ناحیه لگن باشد.سندرم تخمدان پلیکیستیک: که ممکن است علائم درد شکمی بدون تغییرات واضح در سونوگرافی نشان دهد.آندومتریوز: در موارد خاص، درد ممکن است به دلیل آندومتریوز که نیاز به تشخیص دقیقتر دارد، باشد.اگر درد ادامه داشت یا شدت گرفت، مهم است که حتماً یک متخصص مشورت کنید تا دلایل دقیقتر بررسی شود. آرام باش عزیزم،هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد،ما رفته ایم،و الان سال ۱۴۹۷ است...)