2777
2789
عنوان

درد واژن

90 بازدید | 8 پست

سلام 

من دوشیزه هستم  ۲۳ سالمه 

حدود یک ماهه داخل واژنم درد میکنه 

سونوگرافی شکم لگن رحم انجام دادم همه چی طبیعی و نرمال بوده و آزمایش کشت ادرار هم دادم هیچ عفونتی ندارم ولی همچنان درد دارم 

علت چی میتونه باشه؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

1. پریود یا اختلالات هورمونی: گاهی ممکن است درد ناشی از تغییرات هورمونی یا نزدیک بودن به زمان قاعدگی باشد.
  2. اختلالات عضلانی یا اسکلتی: ممکن است درد ناشی از کشیدگی عضلات یا مشکلات اسکلتی در ناحیه لگن باشد.
  3. سندرم تخمدان پلی‌کیستیک: که ممکن است علائم درد شکمی بدون تغییرات واضح در سونوگرافی نشان دهد.
  4. آندومتریوز: در موارد خاص، درد ممکن است به دلیل آندومتریوز که نیاز به تشخیص دقیق‌تر دارد، باشد.

اگر درد ادامه داشت یا شدت گرفت، مهم است که حتماً یک متخصص مشورت کنید تا دلایل دقیق‌تر بررسی شود.

آرام باش عزیزم،هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد،ما رفته ایم،و الان سال ۱۴۹۷ است...)