2777
2789
عنوان

دوس پسرم🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 1610 بازدید | 113 پست

طلا تو دوماه خریده عالیه ک و اینکه اشنات کرده حتما جدیه دیگه..چکار داشتی قسمش دادی پاکش کن زشت بود😑وضعش چطوره؟

آرام باش عزیزم،هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد،ما رفته ایم،و الان سال ۱۴۹۷ است...)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

طلا تو دوماه خریده عالیه ک و اینکه اشنات کرده حتما جدیه دیگه..چکار داشتی قسمش دادی پاکش کن زشت بود😑 ...

اره خیلی پسرخوبیه 

آخه نمیتونم بزارم پسری واسم خرج کنه( برا بیرون و اینا اوکیم و وظیفشه ولی اینطور چیزا نهههه) نمیدونم چ کنم اصن

خوبه واقعا

اره خیلی پسرخوبیه آخه نمیتونم بزارم پسری واسم خرج کنه( برا بیرون و اینا اوکیم و وظیفشه ولی اینطور چی ...

بزار خرجش کنه ولی با درخواست خودش و اصرار خودش

آرام باش عزیزم،هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد،ما رفته ایم،و الان سال ۱۴۹۷ است...)

بزار خرجش کنه ولی با درخواست خودش و اصرار خودش

اره خودش خیلیییی اصرار میکنه 

ولی من نمیزارم ، چون واقعا نمیتونم 

من دوروز پیش میخاستم ی کتابی بگیرم ک داداشم تصادف کد و.. نشد برم 

بعد خیلی عصبی بودم ک نشد کتابرو بگیرم

بخدا قسم ک ۱۰۰باررر گف اسم کتابه چیه ک بگیرم بدم بهت اسم کتابه چیه ک پست کنم واست 

ولی نمیتونمم

اینقد خرمم منن🤣🤣🤦🏻‍♀️😐

اره خودش خیلیییی اصرار میکنه ولی من نمیزارم ، چون واقعا نمیتونم من دوروز پیش میخاستم ی کتابی بگیرم ک ...

خیلی خری ببخشیدا😂😂😐

ن خودمم گفتم دیگه🤣🤣ببین تو راهکار بده و بگو چ کنم و چی بگمهرچی گرف نصف نصف🤣🤣😔

قول دادیا😂😂

ببین خواهرم اول اینکه ساده نباش هرچی خاست بگیره علکی اولش ناز بیا و قبول نکن ب تعارف دوم سوم ک کشید دیگه برو تو کارش بگو راضی ب زحمت و اینا نیستم اصلا دوس ندارم تو زحمت بی افتی ولی مرسی ک انجامش میدی و اینا..یهو هم تعقیر رفتار نده تابلوئه.. کم کم برو جلو

قول دادیا😂😂ببین خواهرم اول اینکه ساده نباش هرچی خاست بگیره علکی اولش ناز بیا و قبول نکن ب تعارف دو ...

همینو انجام بدم تمومه؟؟🤣🤣💅🏻 

کدوم شهری

یچی خودم واست پست میکنم اصن🤣

همینو انجام بدم تمومه؟؟🤣🤣💅🏻 کدوم شهرییچی خودم واست پست میکنم اصن🤣

خوزستانم خدت کجایی😂😂😂