2777
2789
عنوان

دوس پسرم🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 1603 بازدید | 113 پست
اها شایدخب هردو مخالفیم سیسی جان

نمیدانم این نظر من بود

چون اکس من‌چیز میخواست ولی خرج نمیکرد

و من این مثالو زدم ک بیخیال شه🤣🤣

وطن فروش ،مذهبی افراطی، زن ستیز، حیوان آزار یا بی ادب؟ اینجا جای تو نیست ، رد شو چون اوف میشی بیبی 🥰😂

عزیزم چرا توهین میکنیخب اگه این مشکلو نداشتم ک تاپیک نمیزدم

دخنر جون مرد و هر جور عادت بدی همون شکلی تا آخر میمونه 

فردا نیای ازدواج کردین بزنی تو سرت که ای بهم پول نمیده 

الان ذوق کور کنی بعدا هر جی بخوای میگه خودت بخر خودت بده بزار و بپذیر کاری که برات میکنن رو

https://uploadkon.ir/uploads/fff922_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۲-۰۸-۲۲-۰۰-۷۹۲-com-google-android-googlequicksearchbox.jpg.                                    https://uploadkon.ir/uploads/c3c324_25Screenshot-۲۰۲۵-۱۱-۲۴-۰۹-۱۳-۱۶-۵۸۲-com-android-chrome.jpg

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدانم این نظر من بودچون اکس من‌چیز میخواست ولی خرج نمیکردو من این مثالو زدم ک بیخیال شه🤣🤣

واای 

یسوال

ینی اگه خرج میکرد اوکی بودی؟ آخه یسریا خودشون میخان🤣🤣

واای یسوالینی اگه خرج میکرد اوکی بودی؟ آخه یسریا خودشون میخان🤣🤣

نههههه اصلا ادم پولکی نیستم خودم درامد دارم

من خودمم میخواستم زمان دوستی با همسرم 

ولی همسرم‌نمیخواست

با اون اکسم ولی نمیخواستم😭🤣

وطن فروش ،مذهبی افراطی، زن ستیز، حیوان آزار یا بی ادب؟ اینجا جای تو نیست ، رد شو چون اوف میشی بیبی 🥰😂

اهاا🤣🤣🤣🤣 واای چ سمم

بابا یارو شبیه اسب ابی بود بعد توقع داشت ..🤣🤣

🤣🤣🤣🤣 همین اسکلا ک هیچی ندارن توقع هم دارنااا بیا و ببین

بعد حالا یارو کی بود ؟ یک نفر از اعضای خانوادم 🙄🤣🤣🤣

اخه پلشت من تا دیروز بت میگفتم داداش بعد الان ‌..؟🤣