2777
2789
عنوان

دوس پسرم🤧

| مشاهده متن کامل بحث + 1603 بازدید | 113 پست

طلا تو دوماه خریده عالیه ک و اینکه اشنات کرده حتما جدیه دیگه..چکار داشتی قسمش دادی پاکش کن زشت بود😑وضعش چطوره؟

آرام باش عزیزم،هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد،ما رفته ایم،و الان سال ۱۴۹۷ است...)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طلا تو دوماه خریده عالیه ک و اینکه اشنات کرده حتما جدیه دیگه..چکار داشتی قسمش دادی پاکش کن زشت بود😑 ...

اره خیلی پسرخوبیه 

آخه نمیتونم بزارم پسری واسم خرج کنه( برا بیرون و اینا اوکیم و وظیفشه ولی اینطور چیزا نهههه) نمیدونم چ کنم اصن

خوبه واقعا

اره خیلی پسرخوبیه آخه نمیتونم بزارم پسری واسم خرج کنه( برا بیرون و اینا اوکیم و وظیفشه ولی اینطور چی ...

بزار خرجش کنه ولی با درخواست خودش و اصرار خودش

آرام باش عزیزم،هیچ چیز ارزش اینهمه دلهره را ندارد،ما رفته ایم،و الان سال ۱۴۹۷ است...)

بزار خرجش کنه ولی با درخواست خودش و اصرار خودش

اره خودش خیلیییی اصرار میکنه 

ولی من نمیزارم ، چون واقعا نمیتونم 

من دوروز پیش میخاستم ی کتابی بگیرم ک داداشم تصادف کد و.. نشد برم 

بعد خیلی عصبی بودم ک نشد کتابرو بگیرم

بخدا قسم ک ۱۰۰باررر گف اسم کتابه چیه ک بگیرم بدم بهت اسم کتابه چیه ک پست کنم واست 

ولی نمیتونمم

اینقد خرمم منن🤣🤣🤦🏻‍♀️😐

اره خودش خیلیییی اصرار میکنه ولی من نمیزارم ، چون واقعا نمیتونم من دوروز پیش میخاستم ی کتابی بگیرم ک ...

خیلی خری ببخشیدا😂😂😐

ن خودمم گفتم دیگه🤣🤣ببین تو راهکار بده و بگو چ کنم و چی بگمهرچی گرف نصف نصف🤣🤣😔

قول دادیا😂😂

ببین خواهرم اول اینکه ساده نباش هرچی خاست بگیره علکی اولش ناز بیا و قبول نکن ب تعارف دوم سوم ک کشید دیگه برو تو کارش بگو راضی ب زحمت و اینا نیستم اصلا دوس ندارم تو زحمت بی افتی ولی مرسی ک انجامش میدی و اینا..یهو هم تعقیر رفتار نده تابلوئه.. کم کم برو جلو

قول دادیا😂😂ببین خواهرم اول اینکه ساده نباش هرچی خاست بگیره علکی اولش ناز بیا و قبول نکن ب تعارف دو ...

همینو انجام بدم تمومه؟؟🤣🤣💅🏻 

کدوم شهری

یچی خودم واست پست میکنم اصن🤣

همینو انجام بدم تمومه؟؟🤣🤣💅🏻 کدوم شهرییچی خودم واست پست میکنم اصن🤣

خوزستانم خدت کجایی😂😂😂