2789
عنوان

مادرشوهر😐

937 بازدید | 35 پست

همینطور که میدونید یک ماه دیگه عروسیمه😐

امروز مادرشوهرم به مامانم گفته ما باید روز عروسی کادو هم بدیم به عروس؟😐

مامانم گفته والا شما مختارید ولی مارسم داریم دیگه 

سرویس که با داماده حالا شماهم هرچی دوس داشتید بخرید من خودمم هم برای دخترم هم برای داماد کادو میدم

مادرشوهرم گفته اخه ما سر عقد هم کادو دادیم😐😐

مامانمگفته خب منم کادو دادم😐 تازه خرج جشن عقدهم همش با ما بود😐

چرا انقدر اینا پرروعن واقعااا؟ 😐 

میگه تو تهران پاتختی میگیرن اونجا کادو میدن میگم خب ما رسم پاتختی نداریم من خوشم نمیاد 

کادویی که میخوای تو پاتختی بدی عروسی بده همش میخوان بپیچونن اه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بعد از دو هفته اومده اینجا دیده ما داریم میریم خونمونو تمیز کنیم اماده کنیم برای جهیزیه چیدن ها

ولی اصلاا به روی خودشم نیاورد ولی وقتی خودشون ویلاشون رو ساخته بودن انتظار داشتن من برم کمک چقدرر کمکشون کردم 😑

انگار نه انگار خونه پسرشه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بعد از دو هفته اومده اینجا دیده ما داریم میریم خونمونو تمیز کنیم اماده کنیم برای جهیزیه چیدن ها ولی ...

تمیز کردن خونه وظیفه مادرشوهره

پاتختی را راست گفته تهران رسم پاتختی دارن ولی دیگه برچیده شده همه همون شب میدن

کادوی سر عقدم با کادوی عروسی فرق داره مخصوصا بابای داماد که باید یه چیز تپل بده

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 
عروسیت مبارک باشه. دارن و نمیدن عزیزم؟

بله عزیزم پدرشوهرم طلافروشه براشکاری نداره یه تیکه طلا برداره بیاره ابروی من نره جلوی فامبلام

عزیزم عقد کادو دادن که.من تو عقد حتی داداش و خواهر و خواهرشوهرم دادن دیگه تو عروسی ندادن.مامانتون دوس داره بده بحثش فرق میکنه عزیزم.

اگرم میبینین شرایط اقتصادیشون خوب نیست فشار نیار بهشون.

تمیز کردن خونه وظیفه مادرشوهره پاتختی را راست گفته تهران رسم پاتختی دارن ولی دیگه برچیده شده همه هم ...

به خدا امروز با مامانم وخواهرم وداداشم وشوهرم رفتیم خونه رو تمیز کردیم تازه من مریضم هستم باچه حالی تمیز کردم اصلا به روی خودش نیاورد فقط به شوهرم گفت یه کارگر میگرفتی خودتو راحت میکردی دیگه

اگه خرج عروسی تمام و کمال پای پدر داماد باشه دیگه کادو ندادن هم ندادن 

یه فرون هم نداده برای عروسی

بله عزیزم پدرشوهرم طلافروشه براشکاری نداره یه تیکه طلا برداره بیاره ابروی من نره جلوی فامبلام

وا! چقد خسیس!  

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...