2777
2789
عنوان

مادرشوهر😐

| مشاهده متن کامل بحث + 937 بازدید | 35 پست
به خدا امروز با مامانم وخواهرم وداداشم وشوهرم رفتیم خونه رو تمیز کردیم تازه من مریضم هستم باچه حالی ...

خب اینو راست میگه، همسرت باید کارگر می گرفت و خونه رو تمیز می کرد،‌شما فقط برای چیندن می رفتید.

خب اینو راست میگه، همسرت باید کارگر می گرفت و خونه رو تمیز می کرد،‌شما فقط برای چیندن می رفتید.

دقیقا 

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

به خدا امروز با مامانم وخواهرم وداداشم وشوهرم رفتیم خونه رو تمیز کردیم تازه من مریضم هستم باچه حالی ...

خب بنده خدا گفته بوده.شما بد کاری کردی مریض بودی رفتی کاری کردی.کارگر بگیر.این کارا بکن شوهرت عادت کنه.

خب حالا کارگر نگرفت نباید به خودش یه تکونی میداد؟

دیشب هی جلوش میگم فردا میخوایم بریم تمیز کنیم خونه رو انگار نه انگاار

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
اومده به مادرشماگفته کادوبدیم مگه میخواد به غریبه بده چه چیزایی می بینه آدم

میبینی واقعا؟

مامانم بهش گفته والا چی بگم هرگلی بزنید به سر خودتون زدید

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
یه فرون هم نداده برای عروسی

پ هیچی دیگه خسیسن 

بیخیال کادو 

اونی ارزش داره که خودشون با کمال میل تقدیم کنن

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚
خب بنده خدا گفته بوده.شما بد کاری کردی مریض بودی رفتی کاری کردی.کارگر بگیر.این کارا بکن شوهرت عادت ک ...

خودم نمیرفتم کی میرفت تمیز کنه؟

کارگر هم میاوردیم باید پابه پاشکار میکردیم نمیشه بیخیالی طی کرد

مبارکا باشه عروس خانوم بسلامتی

به نظر من به این مسائل اهمیت نده و بهترین لحظات زندگیت رو خراب نکن فقط بهتر میشناسیشون 

سخت است آزاد کردن نادان هایی که زنجیر خود را میپرستند.
پ هیچی دیگه خسیسن  بیخیال کادو  اونی ارزش داره که خودشون با کمال میل تقدیم کنن

واقعا خسیسن 

فقط ادعا دارن

خب حالا کارگر نگرفت نباید به خودش یه تکونی میداد؟ دیشب هی جلوش میگم فردا میخوایم بریم تمیز کنیم خون ...

مردها کلا کنایه گرفتنشون خیلی خوب نیست و معمولا نمی گیرند،‌باید مستقیم درخواستت رو بگی.

بعد هم فکر نکن یادش میمونه یا اینهارو لطف می دونه، اصلا، دوسوته یادش میره.

همیشه سعی کن مرد رو توی خرج بندازی تا خرج کنه، هیچ کاری رو وظیفه ی اصلیت ندون.

منم واسه عروسي كادو ندادن

به روي مبارك خودشون هم نياوردن

بعد لوستري كه بايد رو خونه باشه رو گفتن كادو😐 اونم چون ديدن زشت شده

قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍
مردها کلا کنایه گرفتنشون خیلی خوب نیست و معمولا نمی گیرند،‌باید مستقیم درخواستت رو بگی. بعد هم فکر ...

نه منظورم مادرشوهرمه که به روی خودش نیاورد

من با گرفتن کارگر مخالفم چون اونجوری که دلم میخواد تمیز نمیکنن یه بار کارگر گرفتیم اصلا راضی نبودیم فقط پول دادیم اخرش خودمون تمیز کردیم