2777
2789
عنوان

به نظرتون منو فراموش میکنه 🥲

91 بازدید | 6 پست

من 3 ماهه یه پرنده رو دارم از جوجگی پیش خودم بوده الان یکم بزرگ شده عاشقشم کلی بوس بوسیش میکنم اونم عاشقمه الان 1 هفته میخوام برم مسافرت میسپارم به بابام ب نظرتون منو یادش میره؟

میدونم مث ما آدما حافظه ندارن و اینا ولی خب  میترسم براش غریبه شم از طرفی به شدت لوس شده در حدی یکه میاد نزدیکم گردنش رو بالا میگیره ک ینی گلومو ببوس اگه نکنم جیغ میزنه 😂😂😂

بابام خیییلی حوصله بوس بازی نداره افسردگی نگیره دخترم؟!!🥲

الهیییی چ ناز🥺🥹🥹

قاتلی در پی کشتن من است گاهی او را در آینه میبینم..خوشگلا میشه با دلای پاکتون هرکی امضامو میبینه ی صلوات مهمونم کنه یا برام دعا کنه این هفته به چیزی که میخام برسم🥲❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه پرنده ای هست ؟ نمی‌خوام ته دلتو خالی کنم اما داییم یک قناری داشت ... سه روز خونشون نبود پرنده دق کرد و مرد ... 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

خب تنها نیست بابام هم میشناسه باهاش صمیمی هست میره سمتش و اینا.....

پرنده دایی منم تنها نبود  پیش خالم گذاشته بود ....خالم پرنده داشته و میدونست چجوری ازش مراقبت کنه اما خیلی به پایین وابسته بود ...

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔