2777
2789
عنوان

دلم گرفته

261 بازدید | 26 پست

دوست جونا حالم خوب نیست یکی رو دوست دارم که دوسم نداره حتی خواستگاریمم اومده ولی میخواد کات کنیم.اخر سرم گفت یه فرصت دیگه به خودمون میدم بازم امتحانت میکنم اگه دعوامون شد دیگه میرم

اصلا حال خوبی ندارم خیلی داغونم کسی هم ندارم باهاش حرف بزنم

تعداد رای : 1
نظرسنجی
0
1
100%
0
0
0%

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بی خیال ایشون شو...اگه ازدواج هم بکنی با کوجکترین مشکلی میخاد بگه خودت خواستی من نمیخواستمت ببین این اقایون ده بار میان خواستگاری هر شرط و شروطی میذاریم قبول میکنن بهد ازدواج تا تقی ب توقی میخوره میگن برو طلاق بگیر حالا بخای با اصرار باهاش ازدواج کنی ببین چکار میکنن

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد

مگه شما چکار کردی که میخواد دوباره امتحانت کنه؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

چقدم سرکوفت بهت زده و واست شرط گذاشته که اگر اوضاع خوب بود میمونه...چه اعتماد به سقفی😒

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
چه امتحانی بکنه؟ نکنه سرکارت میزاره ؟ تقاضای عیر معقول ازت داره؟

نه اتفاقا چون تقاضاهای بدی نداره دلم میخواد پیشش بمونم اصلا ادم سو استفاده گری نیست

من ناراحتیم ازش رو بروز میدم نمیریزم تو خودم ولی اون میگه هر اشتباهی ازم دیدی باید بریزی تو خودت و س ...

غلط کرده ایندفه خودت ردش کن بگو بدرد هم نمیخوریم بزار خیط بشه رو خودت کار کن بهش فک نکن ولی این ادم برات مرد زندگی نمیشه

۹۹/۹/۹  💖💖
مگه شما چکار کردی که میخواد دوباره امتحانت کنه؟

من حساسم زود ناراحت میشم مثلا جواب تلفن نمیده ناراحت میشم اونم میگه بیخیال باش چند روزم ازم خبری نشد ناراحت نشو

به نظرم اين آقا شمارو دوست داره كه انتخابتون كرده و به خواستگاريتون اومده، اما به خاطر دعواهايي كه بينتون هست دلسرد شده و فكر ميكنه كه ادامه اين رابطه درست نيست. 

و متاسفانه منشاء اين دعواهارو از شما ميدونه واسه همين خواسته كه فرصت ديگه به شما بده 

به نظر من فارغ از احساسي كه بينتون هست باهم صحبت كنيد و مشكلاتتون رو حل كنيد و در نهايت واسه ادامه رابطتتون تصميم بگيريد 

به ايشون تفهيم كنيدكه بايد باهم مشكلاتتون رو حل كنيد و با تهديد جدايي مشكلي حل نميشه 

کم گوی و به جز مصلحت خویش مگوی چیزی که نپرسند تو از پیش مگوی دادند دو گوش و یک زبانت ز آغاز یعنی که دو بشنو و یکی بیش مگوی