سنم کمتر از چیزی ک هستم نشون میده ولی بنظرم زیبایی مهم تر از بیبی فیس بودنه
درسته زیبایی همه چیز نیس
ولی فاکتور مهمیه. مثلا راحت تر میتونی کسی ک دوس داری رو جذب کنی
جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم......آقایون باردار نینیسایت درخواست ندن هم اسکرینشو نشون نینیار میدم هم توی همه تاپیکا تگتون میکنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آها اره واقعا ولی خب سن که میره بالا فکر میکنم تعریف نمیکنن .من که همون قبلنا هم کسی تعریف نمیکرد� ...
من ۲۴ سالمه زیاد پیر نشدم ک بگم از قیافه افتادم 😆همون چهره قبل رو دارم ولی با پوست بهتر😂
اما چار پنج سال پیش سمت ما زیاد عملی نبودن
نهاایتا فقط عمل بینی تک و توک
حتی مژه و فیلر هنوز زیاد نمیزدن همه
جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم......آقایون باردار نینیسایت درخواست ندن هم اسکرینشو نشون نینیار میدم هم توی همه تاپیکا تگتون میکنم
ولا صورت طبیعی و به قول معروف نچرال خوبه همه جا احساس راحتی میکنم .چند روز پیش فوت بستگان نزدیکم بود ...
پس چرا من حس میکنم بی ارایششونم قشنگه
البته فقط اونایی ک به اندازه زدن
ن افراطی ها
امروز یه بچه 6 ساله بهم گفت چقدر زشتی... پس فک کنم زشتم که یه بچه که همه رفتاراش از روی صداقته اینو ...
عی بابا
من ۲۴ سالمه زیاد پیر نشدم ک بگم از قیافه افتادم 😆همون چهره قبل رو دارم ولی با پوست بهتر😂اما چار پن ...
نه عزیزم نگفتن زیاده ناراحت نشو منظورم اینه بیشتر از قیافه ی بچه ها دقت کنی تعریف میکنن .
مثلا از کسی که مثلاً نوجوان هست یا سنش از کودکی گذشته دقت کنی کسی زیاد تعریف نمیکنه تعریفم کنن پشت سرش تعریف میکنن جلو روش نمیگن من خودم از قیافه ی کسی خوشم بیاد جلوی روش نمیگم پشتش مثلا به کسی میگم .
من کلا خیلی وقته که دیگه بیرون زن زشت نمیبینم حتی یه نفر اگر هم خوشگل نباشن معمولی هستن به نظرم زن ز ...
اره منم هرکیو میبینم قشنگه
مخصوصا دخترای جوون
نه عزیزم نگفتن زیاده ناراحت نشو منظورم اینه بیشتر از قیافه ی بچه ها دقت کنی تعریف میکنن .مثلا از کسی ...
دختر این چ حرفیه چرا باید ناراحت بشم منکه خنده گزاشتم😂
فقط احساس صمیمیت کردم گفتم تعریف کنم قبلا چطور بود اوضاع اطرافم🫠😂