2777
2789
عنوان

کیا زشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 125 پست
داشتم رد میشدم گفتم یه سلامی بکنم خدمت زشتهای مجلس 🤗

زشت بودن بهتر از مردی هس ک تو سایت زنونه بین خانوما جولان میده🤣 اونم با پروفایل زن

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم......آقایون باردار نینیسایت درخواست ندن هم اسکرینشو نشون نینیار میدم هم توی همه تاپیکا تگتون میکنم

با اینکه میدونستم خیلی خوش قیافه نیستم ولی خیلی دلم شکسته

بعضی بچهام چرتو پرت زیاد میگن

قیافه های بی ارایش

یا ارایش غلیظ رو زشت میگن

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم......آقایون باردار نینیسایت درخواست ندن هم اسکرینشو نشون نینیار میدم هم توی همه تاپیکا تگتون میکنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اون لحاظ فکر کردم ناراحت شدید 😂😂

ن گلی راحت باش

زشت بودن بهتر از مردی هس ک تو سایت زنونه بین خانوما جولان میده🤣 اونم با پروفایل زن

زدم مرد سایت زن نشون میده دوساعته باهاش ور میرم درست نمیشه😂😂

من کار داشتم داشتم رد میشدم چشمم به شماها خورد گفتم یه سلامی کنم به رسم ادب دیگه میرم راحت باشید به بحث مهم تون برسید🙄😕

زدم مرد سایت زن نشون میده دوساعته باهاش ور میرم درست نمیشه😂😂من کار داشتم داشتم رد میشدم چشمم به شم ...

اخه سایت هوشمنده

خودش میدونه مردی ک سایت بارداری و زنونه عضو میشه جای خواهر ماس🤣پروفشو زن میکنه

اخه سایت هوشمندهخودش میدونه مردی ک سایت بارداری و زنونه عضو میشه جای خواهر ماس🤣پروفشو زن میکنه

شانس ما هوشمند شده برای جنسیت ما 🥺

شما هم جای برادر ما چه ایرادی داره 🙄 

اومدم تبلیغ کنم برای شوهراتون لباس زیر بگیرید خیر سرم همش درگیر خوندن مباحث زیبای شما شدم😑

خواهشا کمییی فقط کمی از تکنیکاتو به منم یاد بده🥺

اارتباط چشمی

در عین با ادب و خونگرم بودن مغرور و دست نیافتنی بودن برای پسرا 

حفظ احترام شون موقع حرف زدن 

و اینکه باید بلد باشی با هر کدوم شون چطوری حرف بزنی

دنبال چی میگردی؟

چون عمل نداری زشتی؟ میخوای پلنگ باشی؟ به پوست خودت برس، آرایش کن، موهاتو مدل بده و اسدایل کن جذب ...

همه اینکارارو میکنم

باز ی نچرال قدیمی بنظز میرسم

اوووم من زشت نیستما ولی خب خیلیم خوشگل نیستم میخام بینیم و عمل کنم 

ولی ی اندام فوق العادهههه دارم😉😁

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️🏋‍♀️Pilates🏋‍♀️bodybuilding