2777
2789
عنوان

کیا زشتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1042 بازدید | 125 پست
منم معمولی رو به پایینمهیچ عملی نداشتم در حدی نچرالم که ناخنامم برای خودمه

ههی

کاش میرفتیم خارج 😂اونجا نچرال ایراد دار هم قشنگه 

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم......آقایون باردار نینیسایت درخواست ندن هم اسکرینشو نشون نینیار میدم هم توی همه تاپیکا تگتون میکنم

خب خداییش تا حالا از من کسی تعریف نکرده از قیافم .به هر حال اگه آدم خوشگل باشه یکی باید باشه بهش بگه ...

عزیزم اکثر زنا نسبت به همدیگه حسادت دارن دیگه خیلی کم پیش میاد کسی از کسی تعریف کنه

کسی که به بلوغ عقلی رسیده در تاپیک هام شرکت کنه🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ ربطی داره مگه هرکی عمل نداره زشته؟؟من کاملا نچرالم خیلیم خودمو قشنگ حس میکنم خودشیفته هم نیستم واق ...

چ خوب

خب ما نداریم 😆

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم......آقایون باردار نینیسایت درخواست ندن هم اسکرینشو نشون نینیار میدم هم توی همه تاپیکا تگتون میکنم

خب خداییش تا حالا از من کسی تعریف نکرده از قیافم .به هر حال اگه آدم خوشگل باشه یکی باید باشه بهش بگه ...

منم فقط قبلا تعریف میکردن الان اصلااا

واس همین حس زشتی میگنم

ینی حس معمولی بودن

چی بگم ولی خدا کنه صورتم پر بشه خیلی خوب میشه اینطوری

آره صورت پر خوبه ولی بیشتر از یه حدی دیگه جالب نیست سعی کن بیشتر گونه داشته باشی

کسی که به بلوغ عقلی رسیده در تاپیک هام شرکت کنه🙏

دماغو عمل کنی نصف بیشتر مسیر زیبایی رو طی کردی

دماغم تنها پوئن مثبت قیافمه🫠😂

منم فقط قبلا تعریف میکردن الان اصلاااواس همین حس زشتی میگنمینی حس معمولی بودن

آها اره واقعا ولی خب سن که می‌ره بالا فکر میکنم تعریف نمیکنن .

من که همون قبلنا هم کسی تعریف نمی‌کرد😂😂

ولا صورت طبیعی و به قول معروف نچرال خوبه همه جا احساس راحتی میکنم .چند روز پیش فوت بستگان نزدیکم بود .اونایی که انواع تزریق ها و تتوها و ...داشتند یه جوری بودند هم خودشون خجالت می‌کشیدن و هم دیگران که نگاشون می‌کردند. دختر عمم لباش انگار تایر ماشین سنگین قرمز رنگ بود . اون یکی فامیل صورتش انگار دون دون بود ...برا جشن و شادی این فیس ها خوبن امان از وقتی که کسی بمیره

من هم خوشگلم هم بیبی فیس

واووو ببینمت

امروز یه بچه 6 ساله بهم گفت چقدر زشتی... پس فک کنم زشتم که یه بچه که همه رفتاراش از روی صداقته اینو بهم گفت. الانم اومدم نی نی سایت اولین تاپیکی دیدم این بود دوباره اعصابم خرد شد

فقط 22 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40