2777
2789

کلا بهتره سویا رو با گوشت چزخ کرده قاطی کنی 

خودش مزه خاصی نداره ولی کلی خاصیت داره

تا اونجایی هم که من میدونم سویا ریزش بهتر از درشتشه

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    

من عاشق مخلوط سویا و گوشت چرخ کردم و باهاش شامی درست میکنم😋😋😋😋

کم کم مونده تلویزیون زیرنویس کنه:قال رسول الله(ص)هرکس از یارانه خویش انصراف دهد همنشین من در بهشت خواهد بود😒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله میشه

خصوصا اونایی که گیاهخواری میکنن با سویا کتلت و لوبیا پلو و.... درست میکنن.باید با پیاز طعم دارش کنی

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
کلا بهتره سویا رو با گوشت چزخ کرده قاطی کنی  خودش مزه خاصی نداره ولی کلی خاصیت داره تا اونجای ...

من یه جا خوندم اون سویایی که این ر تعریف میکنن از خاصیتش، همونه که شکل لوبیا است . این سویاها که تو  ماکارونی میریزن تفاله سویاست و به درد نمی خوره .

الله اعلم

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))

واااای من ازسویاوبوی سویامتنفرررم..شوهرم دوست داره خیلی هی میگه درست کن..

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.