2777
2789
عنوان

چرا از مردی ک خیانت میکنه طلاق میگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 70 پست

منم مثل شمام البته مجردم ولی خانما غرورشون میشکنه چون تمکین. کردن غذا بپختن هر کاری کردن ولی اون یکی دیگه رو به اونا ترجیح داداه حالا مشکل منو شما ریشه اش تو کودکیه

مرا دردیست اندر دل که گر گویم زبان سوزد گر پنهان کنم ترسم که مغز استخوان سو

عزیزم شما اشتباه میکنی،جامعه دقیقا نی نی سایت نیست ،جامعه پر هست از آدمهایی که درست زندگی میکنند،این ...

شاید اونقدرررر تو سایت از خیانت گفتن چیز عادی شده برام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاهلم خیانت ندیدم ولی هرچیزی غیر از اینو تو زندگیم دیدم دیگه خودت تصور کن،همه رو تحمل کردم فرصت دادم بخشیدم ولی خیانت اگر صورت بگیره اصلا نمیتونم ببخشم،حتی اگر ۶۰ سالم باشه خیانت ببینم طلاق میگیرم چون دیگه نه به اون خونه زندگی میتونم دل خوش کنم نه به مرد اون خونه

بلندترین فریاد من سکوت من است...

آره خب میتونی بمونی  و عادتش بدی که بارها و بارها بهت خیانت کنه و با حس  حقارت و تو سری خوری و ...زندگی کنی تهشم یا ایدز بگیری یا هپاتیت و زگیل تناسلی

از دهکده خونین، از حمله آپاچی ** یک کوه جسد ماند و یک مشت 《تماشاچی》** که سوخت و ساکت ماند** با فاجعه بارآمد** هی فصل زمستان شد ** هی گفت بهار آمد** دندان به جگر داد و آرام لبش را دوخت** با پای خودش پای هر چوبه《 دار 》آمد** سر خوش شده از تاول معتاد به هر لخته** در خشم نمکدان ها با زخم کنار آمد** دنیا به درک رفت و دِه بی سر و سامان شد** سهم من و تو از آن یک سفره بی نان شد...
ی مدت پیش ی آقاهه ب زنش تو کوچمون خیانت کرده زن دوم گرفتهوضعشم توووپزنه افسردگی گرفته خود کشی کرده. ...

خیانت و ب هییییچ عنوان نمیشه تو زندگی قبول کرد

اما. نمیشه خونه و زندگی و مهم تر از اون بچه هارو اواره کرد

بعضی از خیانت ها کوتاه مدت نیست و موندن در اون رابطه باعث تحقیر شدن آدم میشه. طرف ولت می‌کنه می‌ره. آدم حسابت نمیکنه. و آشکارا پیش دوستان و این و اون دست به هر هم رو میگیره و با هم میگردند. دیگه تو اینجور مواقع آدم مجبور میشه بره