2777
2789
عنوان

به مامانم گفتم احمق قاطی کرد

301 بازدید | 32 پست

میدونم این تاپیک رو یه بار زدم ولی واقعا عصبیم 

نیاز دارم اروم شم

من پسر عمه ام امسال دندون میاره

خودم پرستاری میخونم

منم دیروز داشتم با مامانم حرف میزدم مامانم گف اره تو هیچی نشدی پرستاری اوردی اون رتبه اش خوب شد

گفتم خب حالا مامان اونو زیاد خرجش کردن کلی کلاس خصوصی فرستادنش

شماها منو یه ازمون ب زور ثبت نام کردین معلومه ک میاره

حالا الان داشت با پسرخاله ام حرف میزد گف اره مینا ب پسر عمه اش حسودی کرده گفته اگه منم خرج میکردین قبول میشدم دختر منم حسوده دیگ

منم اینو شنیدم عصبانی شدم. بهش گفتم چ قدر احمقی ک ی حرفیو دارم باهات درد و دل میکنم میری به خواهر زاده ات میگی

اونم عصبانی شد شروع کرد ب نفرین کردنم

میدونم بد حرف زدم ولی این جه مادریه ک  ب بقیه میگه دخترم حسوده

حرف بدی زدی

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐😐😐😐

ببخشید ولی واقعا مادرت احمقه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

وای خب پرستاری هم خوبه که

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

اصن هرچه قدر میخواد خودمو تخریب کنهچرا دیگ حرفای منو ب بفیه میزنه و بهم میگه حسود!

بی تفاوت باش 

اصلا باهاش درد دل نکن 

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱