2777
2789
عنوان

پسر ترسو😂

99 بازدید | 6 پست

یه دختر خانم ۱۹ ساله ای که خانواده بسیار حساس داره و قبلا به آقا گفته خانوادم اگه بفهمن میکشنت و قبلا به شوخی گفته مامانم اگر بفهمه میزاره کف دست بابام و شر به پا میشه حالا این دختر مادرشو در جریان گذاشته و بعد از اون پسر دیگه پیام نمیده مگه اینکه مطمئن باشه دختر بیرونه و میتونه حرف بزنه با اینکه بهش گفته مامانم کاری نداره و اشکال نداره این آقا پسر حق داره اصلا چشه چه مرگشه؟

هرکسی مشکلی داشته باشه اطرافم از کاربری من استفاده میکنه پس نگید چرا تو کاربریت سگ میزنه گربه میرقصه

ببخشید ولی دختره خیلی احمقه که مونده با این 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسره پی دختر بازیه و منافع خودش 

و خودشو به خطر نمیندازه و با احتیاط رفتار میکنه سر بزنگاه هم فلنگو میبنده و در میره حتی دختره رو بکشن هم براش مهم نیس 

ولی دختره آبرو خودشو گذاشته وسط واسه همچین پسری 

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

پسره پی دختر بازیه و منافع خودش و خودشو به خطر نمیندازه و با احتیاط رفتار میکنه سر بزنگاه هم فلنگو م ...

وایی دقیقاااا

هرکسی مشکلی داشته باشه اطرافم از کاربری من استفاده میکنه پس نگید چرا تو کاربریت سگ میزنه گربه میرقصه