سلام وقتتون بخیر بخیر نی نی سایتا من ۲۳ سالمه راستش من رشتم تجربی بود ولی برای کنکور اصلا نخوندم با این حال بعضی سوالا رو جواب دادم ولی آخرش گفتم به شانسم رجوع کنم همهههه سوالا رو زدم واقعا احمقانه ترین کار بود دفترچه سوالو بستم پاسخنامه رو رندوم زدم بعد رفتم روانشناسی بدون کنکور پیام نور الانم ارشد آزمایشی دادم هیچی نخونده بودم ولی قبول شدم رتبم یکم فاصله داشت تا دولتی یعنی اگه یکم دیگه بخونم دولتی قبولم فقط نمیدونم حسرت کنکور مونده به دلم که اگه میخوندم یا اگه حداقل همه رو نمیزدم چه رتبه ای میاوردم به نظرتون امسال بشینم برای کنکور سراسری بخونم عاقلانست یا اینکه همون برای ارشد بخونم دولتی قبول بشم اینم بگم خودم زیاد روح و روان جالبی ندارم سر کلاس روانشناسی همش حس میکنم من مشکل دارم روحیمو بدتر میکنه نمیدونم اگه تجربه ای دارید لطفا بگید
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اره به نظرم تلاشت رو برای کنکور بکن اخر این رشته ای که میخونی هیچی نیست
ممنونم آره به نظر خودمم برای من چیزی نیست چون شرط اول روانشناسی اینه که خودت حداقل روح و روانت درست حسابی باشه که مال من نیست 😞 فکر میکردم بیام توی جو بهتر میشم ولی بدتر شدم
ممنونم آره به نظر خودمم برای من چیزی نیست چون شرط اول روانشناسی اینه که خودت حداقل روح و روانت درست ...
ببین احساس میکنم کلا جو روانشناسی پیام نور جالب نیست، این رو میگم چون خودمم روانشناسی پیام نور میخونم واقعا تا همین چند وقت پیش داغون بودم از دستش، ولی شروع کردم برای ارشد بخونم یکی دوتا کلاس ربطی نداره به روانشناسی رفتم الان بهترم و از رشته ام داره کم کم خوشم میاد، به نظرم بزار یکم دور شو از جوش بعد بخون، البته مشاوره هم بری خیلی بهتره
کنکور واقعا خیلی سخته شده یکی دو دفعه براش تلاش کردم انرژی زیادی ازم گرفته، دیگه گفتم لاقر اون همه وقت و فکرش بزارم ارشد، اوضاع یکم بهتر شد