2777
2789
عنوان

اصلا فامیلامونو درک نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 32 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۲۰ ۳۰ عروسییعنی در ماه حداقل ۳عروسی دارینچه خبرههه

احتمالا با عقد نامزدی ها حساب کرده 

ما هم زیاد داریم عروسی ولی نمیریم همه رو 

فقط خاله عمه عمو دایی و بچه هاشون میریم بقیه اینقدر نرفتیم دیگه دعوت هم نمیکنن 

مثلا من عروسی نوه عمه دعوت شدم نرفتم 

.

۲۰ ۳۰ عروسییعنی در ماه حداقل ۳عروسی دارینچه خبرههه

ن مثلا شهریور ماه ک تازه محرم و صفر تموم شده هرشب عروسیه یا عید هرشب همه رو پشت سرهم میگیرن نیمدونم ماشاالله دختر پسر زیاد داریم😂

آره دیگه عقد نامزدی مهمونی ولی بیشتر عروسیارو میریم

حالا لباس محلی هم می پوشید ؟ 

فامیل شوهرم ک دیگه شورش در آوردن مجلسی میپوشن بعد شام محلی اونم‌گرون و همه کار شده 

کسی نپوشه تابلو میشه 

منتها دیگه عادت کردن کار ب من ندارن نخ

.

حالا لباس محلی هم می پوشید ؟ فامیل شوهرم ک دیگه شورش در آوردن مجلسی میپوشن بعد شام محلی اونم‌گرون و ...

بخدا باورت نمیشه لباس محلیامون حدود ۱۵,۲۰میشه (بجززیورالات و خرت و پرتاشون)بعد نهایت واسه پنج تا عروسی بپوشن دوبار عوض میکنن من خودم اینجور نیستم ولی بقیه چراااا

حالا لباس محلی هم می پوشید ؟ فامیل شوهرم ک دیگه شورش در آوردن مجلسی میپوشن بعد شام محلی اونم‌گرون و ...

بعد همه هم مستاجر ولی خونه براشون مهم نیست فقط تیپ و لباس و قیافه و وسایل خونه این چیزا مهمه یعنی اصلا بفکر خونه خریدن نیستن واسشون تعریف نشده