2777
2789
عنوان

اصلا فامیلامونو درک نمیکنم

321 بازدید | 32 پست

ما یک طایفه ای هستیم که کلا عروسی و مهمونی اینا زیاد داریم مثلاً در سال ۲۰,۳۰بار 

تقریبا شغل ۷۰,۸۰درصد مردامونم یکیه 

بعد خانما حتی آقایون واسه هر عروسی و مهمونی انقدر تجملاتی میان و لباس تکراری واسشون عیبه و کلا خیلی شیک و پیک میان هربار که میرم عروسی اعتماد بنفسم کم میشه درآمد شوهرم بد نیست ولی خب اگر بخوام اینجور پیش برم کنم میاریم نمی‌دونم چرا انقد اصرار بر تجمل گرایی دارن یعنی اصلا به پس انداز و اینا اعتقاد ندارن؟؟؟شیطونه میگه جمع کنم برم از این شهر اصلا 

۲۰ ۳۰ بار 

اخرین باری که عروسی رفتم و یادم نمیاد 

بخدا برا هر کدوم بخوای لباس بگیری ورشکست شدی که

مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻‍♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهمیت نده

لطفا به نیت ادرینا یه فاتحه برای امیررضا بفرستید ممنونم ❤اگه تو تاپیکم سوال پرسیدی لایکت کردم بیا تو تاپیک جواب سوالتو دادم چون همین سوال زیاد تکرار شده ریپلای نکردم🎀 اگه با حرفم تو تاپیک مخالفی نیاز نیست ریپلای کنی✅ متولد 1390 نیسستممم 🙄 لایک نکن کامنتمو مگه اینکه برای عکس باشه🥰طرفدار پرو پا قرص منطق! دعا کنید یکی واقعا ی روزی از ته دل عاشقم بشه و بازیچه م نکنه با حرفاش:) دلمو خیلی شکستن تا الان، خیلی بازیچه شدم

چه سخت ما اوضاع مالیمون خیلی خوبه ولی هیچ وقت خودمو وارد همچین چشم و هم چشمی هایی نمی کنم حس می کنم بی ارزشم اینطوری

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

میتونی اجارخ کنی  یا اینکه انقدر به حرفشون بی اهمیت باشی که لباس تکراری بپوشی.شاید کم کم بقیه هم براشون عادی شد

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

شما خودت باش 

چند سال بعد شما ماشین بهتر سوار میشی کلید میندازی میزی داخل خونه بزرگ‌تر و بهتر 

طلاهای بیشتر و بهتر 

پس انداز واحبه 

من دو‌تا لباس مجلسی دارم عروسی ها یکی درمیان همونا رو میپوشم 

اوایل مسخره میشیم الان دارم الگو میشم 

.