1363elsa مدیر استارتر عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 14281 عنوان کاهش ده کیلو در چند ماه منطقیه 350 بازدید | 33 پست بچه شیر میدادم انقدر هیکلم جمع شده بود ناز بود اما صورتم لاغر شده بود زشت شدمالان که صورتم پر شده خوشگل شدم لباسام تنگ شده🤪میخوام ۴ ماهه ۱۰ کیلو کم کنم میشه؟راهکاری دارین؟چکار کنم صورتم نیفته؟ سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام 1404/06/09 | 15:31 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرنسس_فیت عضویت: 1404/05/08 تعداد پست: 839 برای اینکه پوست یه خانم شل و افتاده نشه در ماه ۳ کیلو کافیه مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾
خزان_نارنجی عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 47671 دوماه و نیم الی ۳ماه مایل بودید تاپیک رکورد سلامتی من رو مطالعه کنید .۲صفحه ی اول. ⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️
1363elsa مدیر استارتر عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 14281 برای اینکه پوست یه خانم شل و افتاده نشه در ماه ۳ کیلو کافیه به بهسلام خانم مربیهمونی هستی که میخواستممن تقریبا ۴ سال از آخرین باری که باشگاه میرفتم میگذرهقد ۱۷۲وزن ۸۰ شایدم بیشترخیلی بدنم خشک شدهچطور شروع کنم؟زانوهام هم تنبل شدهدستشویی هم فقط فرنگیمثلا اسکات میخوام برم اصلا نمیتونمواسه همین از باشگاه رفتن میترسمچون میدونم پول میدم اما اونجور که میخوام ورزش نمیکنمراهنماییکنید لطفا سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
1363elsa مدیر استارتر عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 14281 دوماه و نیم الی ۳ماه مایل بودید تاپیک رکورد سلامتی من رو مطالعه کنید .۲صفحه ی اول. ممنون😍چه عالی سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
خزان_نارنجی عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 47671 ممنون😍چه عالی الان تگتون میکنم ⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️
پرنسس_فیت عضویت: 1404/05/08 تعداد پست: 839 به بهسلام خانم مربیهمونی هستی که میخواستممن تقریبا ۴ سال از آخرین باری که باشگاه میرفتم میگذرهقد ۱۷۲ ... سلام وقتت بخیر عزیزم شما میتونی بدنسازی کار کنی اما بهتره مربی بالا سرت باشه به طور خصوصی تا برای زانو مشکل ایجاد نشهاما بدون ورزش هم میتونی کم کنی فقط یه رژیم اصولی نیاز داری مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾
1363elsa مدیر استارتر عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 14281 سلام وقتت بخیر عزیزم شما میتونی بدنسازی کار کنی اما بهتره مربی بالا سرت باشه به طور خصوصی تا برای زا ... عضلاتم شل شدهمیخوام شروع کنم۴۰ سالمهبخاطر سلامتیم میخوام با انگیزه شروع کنم سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
1363elsa مدیر استارتر عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 14281 سلام وقتت بخیر عزیزم شما میتونی بدنسازی کار کنی اما بهتره مربی بالا سرت باشه به طور خصوصی تا برای زا ... بدون ورزش که فرمودین، رژیم خاصی مد نظرتونه؟میتونم بپرسم چه مدل تهیه ای مناسب منهشوهرم شبا ۱۱ میاد و متاسفانه خیلی دیر شام میخوریم و ۱۲ یا ۱ هم لا لا و صبح تا ۱۰ خوابمخودم میدونم افتضاااااااحه🥲 سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
پرنسس_فیت عضویت: 1404/05/08 تعداد پست: 839 عضلاتم شل شدهمیخوام شروع کنم۴۰ سالمهبخاطر سلامتیم میخوام با انگیزه شروع کنم نه شل نمیشه عزیزم خب چه عالی شروع کن اما مثلا شما میگی اسکوات نمیتونی بزنی اون اصول داره برای زانو درد شماباید از نیمکت کمک بگیری و هنگام بلند شدن کامل بلند نشی که به زانو فشار وارد نشه مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾
پرنسس_فیت عضویت: 1404/05/08 تعداد پست: 839 بدون ورزش که فرمودین، رژیم خاصی مد نظرتونه؟میتونم بپرسم چه مدل تهیه ای مناسب منهشوهرم شبا ۱۱ میاد و ... یه رژیم کاملا ساده خوابتون هم حداقل باید ۸ ساعت باشه موردی نداره کی وعده غذاییتو میخوری مهم همون تعداد کالری و پروتئین و فیبر مصرفیته مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾
1363elsa مدیر استارتر عضویت: 1396/09/24 تعداد پست: 14281 نه شل نمیشه عزیزم خب چه عالی شروع کن اما مثلا شما میگی اسکوات نمیتونی بزنی اون اصول داره برای زانو د ... یه مربی بیخودی داشتممیگفت ببین از تو چاقتر داره اسکوات میزنهتو هم باید بتونیانقدر اذیت شدم آخر خودم از طناب نمیدونم تی آر ایکس بود چی بود آویزون بوداز اون کمک میگرفتم سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
شکرپاش۱۶۵۹۶ عضویت: 1403/07/22 تعداد پست: 13538 برای اینکه پوست یه خانم شل و افتاده نشه در ماه ۳ کیلو کافیه عزیزم من ورزش میکنم غذامم انقد زیاد نیست نمیدونم چرا وزنم نمیاد پایین چیکار کنم،و https://cdn.imgurl.ir/uploads/w6251_5c4ec652c120f_1548666450.mp3
faattima عضویت: 1404/06/09 تعداد پست: 382 هرکار کنی صورت اب میشه ب صورتت باد بخوره خیلی عرق نکنه لاغر نمیشه و اینکه کنارش پودر جوانه گندم بخور صورتت نریزه من دارم ورزش میکنم برای لاغری صورتمم کوچکتر شده