2777
2789
عنوان

کاهش ده کیلو در چند ماه منطقیه

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 33 پست
یه مربی بیخودی داشتممیگفت ببین از تو چاقتر داره اسکوات میزنهتو هم باید بتونیانقدر اذیت شدم آخر خودم ...

اخه ربطی به چاقی نداره 

همه مربی شدن دیگه

بله طناب تی ار ایکسهم خوبه 

مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻‍♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه رژیم کاملا ساده خوابتون هم حداقل باید ۸ ساعت باشه موردی نداره کی وعده غذاییتو میخوری مهم همون تعد ...

عذر میخوام

من چون همسرم هم بدنسازی رو دو ماهه شروع کرده سوال میپرسم

میکه همه دارن کراتین و پروتئین وی میخورن

من پدرم از نارسایی کلیه فوت شدن

اسم کراتین میاد، ۴ ستون بدنم میلرزه

واقعا این پودرها به کلیه آسیب نمیزنن؟

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
عزیزم من ورزش میکنم غذامم انقد زیاد نیست نمیدونم چرا وزنم نمیاد پایین چیکار کنم،و

قطعا کالری مصرفیت  به وزنت نمیخوره 

مربی رسمی فدراسیون بدنسازی ایران🏋🏻‍♀️ تخصص در تمرینات قدرتی و اصلاحی و تناسب اندام بانوان ﴿طراحی برنامه تمرینی به صورت اختصاصی و مشاوره تغذیه ورزشی﴾

عذر میخواممن چون همسرم هم بدنسازی رو دو ماهه شروع کرده سوال میپرسممیکه همه دارن کراتین و پروتئین وی ...

کراتین و پروتئین وی اصلا هیچ آسیبی به بدن وارد نمیکنه 

کراتین به نیرومند شدن کمک میکنه و هم برای افرادی که میخوان کاهش وزن داشته باشن و هم افزایش وزن موثر هست

البته کراتئین باعث میشه بعد از مصرف یکم وزنت بره بالا روی ترازو اما به این دلیل نیست که واقعا وزنت رفته بالا اون فقط آب هست که قراره به زودی رفع بشه

و پروتئین وی هم که عالیه 

مثلا هر یک اسکوپ وی که بخوری ۳۰ گرم پروتئین داره 

مثلا تو رژیم غذاییت نوشته شده ۱۰۰ گرم سینه مرغ باید بخوری توی این وعده که ۳۰ گرم پروتئین بگیری 

شما میبینی به هر دلیلی نمیتونی این وعده مرغ بخوری به جاش یه اسکوپ پروتئین وی میخوری 

درست مثل غذاست و هیچ آسیبی نداره

من فک کنم ۵۸ ام میخوام ۸الی ۹ کیلو کم کنم هرکار میکنم نمیشه🥲

عزیزم قدت چنده؟