melorin_faraz مدیر استارتر عضویت: 1404/06/08 تعداد پست: 16 عنوان ایمپلنت 124 بازدید | 7 پست کسی جای رو میشناسه سمت دولت که ایمپلنت دندان انجام بدن و کارشون خیلی خوب باشه؟ 1404/06/09 | 14:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
علیفراز عضویت: 1404/06/09 تعداد پست: 4 سمت دولت نه ولی یه دکتر خوب سراغ دارم سمت قیطریه است واقعا کارشون بی نظیره من ۳ واحد ایمپلنت گذاشتم حرف نداره عالیه واقعا پیشنهاد میکنم هرکسی میخواد ایمپلنت کنه بره پیششون😍
melorin_faraz مدیر استارتر عضویت: 1404/06/08 تعداد پست: 16 سمت دولت نه ولی یه دکتر خوب سراغ دارم سمت قیطریه است واقعا کارشون بی نظیره من ۳ واحد ایمپلنت گذاشتم ... واقعا؟؟؟ کدوم دکتر هستن؟؟ من از درد بعدش میترسم و اینکه کشیدنی هم دارم.
golgolikhaanuum عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 168 من ى جايى سمت خيابون دولت رفتم براى ايمپلنت خيلى راضى بودم نه درد داشت نه اذيت
علیفراز عضویت: 1404/06/09 تعداد پست: 4 واقعا؟؟؟ کدوم دکتر هستن؟؟ من از درد بعدش میترسم و اینکه کشیدنی هم دارم. دکتر محمودی هستن دکتر فوق العاده حرفه ای هستن تو کارشون، هم خدماتشون هم اخلاقشون حتما پیشنهاد میکنم برید پیششون
melorin_faraz مدیر استارتر عضویت: 1404/06/08 تعداد پست: 16 من ى جايى سمت خيابون دولت رفتم براى ايمپلنت خيلى راضى بودم نه درد داشت نه اذيت وای چه خوب میشه بگید اسمشون چیه یا یه شماره تماسی بدین ممنونم🥹
melorin_faraz مدیر استارتر عضویت: 1404/06/08 تعداد پست: 16 دکتر محمودی هستن دکتر فوق العاده حرفه ای هستن تو کارشون، هم خدماتشون هم اخلاقشون حتما پیشنهاد میکنم ... میشه یه شماره تماسی آدرسی بدید ازشون و اینکه درد نداشت؟
علیفراز عضویت: 1404/06/09 تعداد پست: 4 من ى جايى سمت خيابون دولت رفتم براى ايمپلنت خيلى راضى بودم نه درد داشت نه اذيت اگه پیش دکتر محمودی برید دیگه هیچ جا نمیرید
علیفراز عضویت: 1404/06/09 تعداد پست: 4 میشه یه شماره تماسی آدرسی بدید ازشون و اینکه درد نداشت؟ نه واقعا اصلا درد نداشت بله حتما شمارشونو میذارم هرکسی خواست حتما تماس بگیره ۰۲۱۹۱۰۰۱۹۴۹ دکتر حامد محمودی